Σελίδες

Castor oil

Καστορέλαιο ήθελα καιρό να πάρω, αφού ως γνωστόν κάνει θαύματα. Οι περισσότερες το χρησιμοποιούν για τις βλεφαρίδες, εγώ θα το χρησιμοποιήσω και στα φρύδια. Μπορείτε να βρείτε καστορέλαιο σε αρκετά μέρη, ωστόσο είναι καλύτερο να προτιμήσετε κάποιο φαρμακείο ή Hondos Center (απ'όπου το πήρα κι εγώ), οπού υπάρχουν νορμάλ τιμές, κι όχι 20 ευρώ τα 100ml. Εγώ το πήρα γύρω στα 2-3 ευρώ αυτό, είναι 50ml όπως μπορείτε να δείτε.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει κι εσείς πείτε μου σε πόσο καιρό είδατε αποτελέσματα!


6 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ ακριβώς το ίδιο,και στις βλεφαρίδες,και στα φρύδια!!Είναι εξαιρετικό,σ'εμένα τουλάχιστον έχει κάνει πολύ καλή δουλειά..Οι βλεφαρίδες μου πύκνωσαν και δυνάμωσαν,και στα φρύδια είχα ένα "φαλακρούτσικο" σημείο κι είναι ομοιόμορφο τώρα..Συνεχίζω να το χρησιμοποιώ.Απλώς να ξέρεις ότι ειδικά τις πρώτες νύχτες που θα το απλώσεις,την επόμενη μέρα τα μάτια σου θα είναι ελάχιστα πρησμένα,σαν να έχεις ξενυχτήσει!Μην ανησυχήσεις,θα υποχωρήσει σε λίγα λεπτά..Καλή επιτυχία,φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με προβληματίζει λίγο αυτό αλλά θα δούμε, δεν το'χω δοκιμάσει κιόλας για να ξέρω. Αφού έχει αποτέλεσμα τέλεια! Ευχαριστώ για το tip:*

      Διαγραφή
  2. Xρησιμοποίησα και εγώ για κάμποσο καιρό καστορέλαιο και δεν είχα κανένα πρήξιμο! Για να είμαι ειλικρινής είμαι τεμπέλα και έχω καιρό να βάλω, θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ πάλι, και εγώ ένιωθα πιο δυνατές και πυκνές τις βλεφαρίδες μου πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ην ανησυχείς καθόλου για αυτό το 'πρήξιμο΄δεν είναι σίογυρο πως θα βγάλεις καν!Μόλις δεις τα θαύματα που κάνει θα; το λατρέψεις!μπορε΄ςι να το χρησιμποποιήσεις και στα μαλλιλά σου θα δυναμώσουν απίστευτα,όπως επίσης και για ντεμακιγιάζ ακόμα και στα μάτια,είναι μαλακό και δεν ερεθίζει καθόλου την επιδερμίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μαλλιά θα το έβαζα αλλά είναι λίγη ποσότητα και αρκετά πηχτή και βαριέμαι να αραιώνω για να το βάλω. Έχω το λάδι της Vichy γι'αυτά. Για ντεμακιγιάζ καλό είναι και το baby-oil βέβαια. Αλλά χρησιμοποιώ μαντηλάκια. Ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή