Σελίδες

Finding Mr. Bright!

Γεια σας κορίτσια! Αυτές τις μέρες αγόρασα αυτό το υπέροχο kit της Benefit από τα Sephora. Και όχι απλά το αγόρασα αλλά το αγόρασα με λιγότερο από 15 ευρώ. Λατρεύω το κουτί, λατρεύω το καθρεφτάκι που έχει μέσα και φυσικά λατρεύω τα υπέροχα βαζάκια/μπουκαλάκια στα οποία βρίσκονται τα προϊόντα, τα προϊόντα και τη Benefit. Και τώρα ας ξεκινήσουμε:

1) Girl meets pearl: Highlighter που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το foundation, για να δώσει μία φυσική λάμψη στο πρόσωπο.

2) Posie tint: Ένα stain για χείλη και μάγουλα. Το έβαλα στα χείλη, δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα, φαίνεται σαν να μη φοράς απολύτως τίποτα και κάνει τα χείλη να μοιάζουν με ζαχαρωτά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, σας κάνει απλά φυσικά όμορφα χείλη! Δε γυαλίζει, δε ξηραίνει, πολύ καλό για φυσικό μακιγιάζ.

3) High beam: Πολύ καλό highlighter, δίνει ωραία λάμψη, ωστόσο δηλώνω ερωτευμένη με το Pearl από MAC. Να το προτιμήσετε σε σχέση με το highlighter από Essence που σας είχα δείξει εδώ, το οποίο ναι μεν έχει την ίδια απόχρωση αλλά τελικά είναι μάπα, απλά. Η υφή είναι τελείως διαφορετική, αλλά και η ποιότητα.

4) Erase paste: Αν και medium απόχρωση ενώ είμαι light, δεν είχε άσχημο αποτέλεσμα. Ωραία υφή, καλό αποτέλεσμα.

Δεν είναι πολύ cute; Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο απ'αυτά τα προϊόντα;


12 σχόλια:

  1. Αχ υπέροχο!! Το highlighter από essence μάπα τελικά? Θυμάμαι ότι το λάτρευες :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν είναι; Είχα ενθουσιαστεί γιατί όπως λέω και στο post ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο με το high beam, μέχρι που δοκίμασα το high beam. Πριν τ'αγοράσω, στα swatches που έκανα δε φαινόταν ιδιαίτερη διαφορά και είχα χαρεί που βρήκα το ίδιο με 3 ευρώ. Ε σε σχέση με το high beam τελικά τελείως μάπα. Θέλει πολύ δούλεμα και αν το βάλεις πάνω από πούδρα σου καταστρέφει το μακιγιάζ. Αλλά το Pearl είναι το καλύτερο απ'όλα για το δέρμα μου. Ήταν λοιπόν καλό μέχρι να δοκιμάσεις το τέλειο.

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβα..Εγώ παρήγγειλα το facial whip της elf στην αποχρωση lilac petal που υποτειθεται ειναι dupe του high beam, για να δούμε..

      Διαγραφή
    3. Από ELF δεν έχω τίποτα, αν και μερικά φαίνονται καλά. Περιμένω εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  2. Από ποια sephora πήρες το κιτ?? Είχαν εκπτώσεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι από Sephora! Πρέπει να έχουν ακόμα εκπτώσεις αν δεν κάνω λάθος, απλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει ακόμα το συγκεκριμένο kit, αν είναι πάρε τηλέφωνο να κρατήσεις ένα.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Τώρα είδα ότι ρώτησες από ποια Sephora. Από της Ερμού το πήρα, δεν ξέρω αν το έχει και αλλού σε προσφορά!

      Διαγραφή
  4. Το πήρα κι εγώ αυτό το κιτ και καταχάρηκα!! Κατ'αρχάς με την τιμή που ήταν απίστευτη και με τη συσκευασία που ήταν τέλειαααααα!! Ευτυχώς και το erase paste ήταν στην απόχρωση που μου ταίριαζε και μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aυτά τα kits της Benefit είναι έρωτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή