Σελίδες

Inglot Event for Greek Beauty Bloggers

Γεια σας κορίτσια! Χθες το απόγευμα ήταν το event της Inglot στο Χαλάνδρι, για 15 από εμάς τις Greek Beauty Bloggers, και τώρα θα σας πω με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς έγινε, αφού σας πω μερικά πράγματα για την Inglot. Η εταιρεία αυτή υπάρχει 25 χρόνια, και ιδρύθηκε από τον Πολωνό χημικό, Wojtek Inglot. Σημαντικές καινοτομίες της εταιρείας: τα μανό με οξυγόνο και οι freedom style μαγνητικές παλέτες, οι οποίες σου δίνουν την ικανότητα να βάλεις ό,τι θέλεις, από πούδρα μέχρι κραγιόν, σε μία συσκευασία.

Και τώρα πάμε στο event! Να πω ότι περάσαμε υπέροχα! Γνωριστήκαμε και οι beauty bloggers μεταξύ μας αλλά και εμείς με τους υπολοίπους, ήπιαμε ένα ζεστό καφέ, και φάγαμε κάτι υπέροχα σοκολατάκια σε σχήμα σκιάς Inglot. Να τα κιόλας:


Δεν είναι τέλεια; Μετά ο Μάνος, ο make-up artist της Inglot που βρισκόταν στο event, μας είπε λίγα πράγματα για το κάθε προϊόν της εταιρείας. Αυτά που ξεχώρισα ήταν:

1) Η βάση τους σε μορφή gel με σιλικόνη, για ματ αποτέλεσμα, που απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει βελούδινη υφή στο δέρμα. Μπορεί να φορεθεί μόνη της χωρίς make-up, ίσως με λίγο highlighter για να υπάρχει η απαραίτητη λάμψη. Την έχω ήδη δοκιμάσει και είναι απίστευτη - κρύβει πόρους κλπ, και κάνει το δέρμα σαν μετάξι, ό,τι πρέπει για όταν θέλετε να δείχνετε "φυσικά τέλεια".

2) Τα μολύβια φρυδιών τους, τα οποία έχουν απίστευτα καλή διάρκεια και αποτέλεσμα και έχουν την υφή που πρέπει. Έψαχνα καιρό το κατάλληλο χρώμα για τα φρύδια μου τα οποία δεν είναι ούτε καφέ ούτε μαύρα, και το μόνο μολύβι που είχα βρει ήταν ένα από Benefit το οποίο όμως είχε 19 ευρώ. Αντιθέτως, της Inglot, το ίδιο ακριβώς χρώμα είχε 9 αν δεν κάνω λάθος. Αυτή τη στιγμή είναι σε έλλειψη και περιμένω να το πάρω - το λάτρεψα.

3) Τα ματ κραγιόν τους σε έντονα χρώματα. Πολύ ξεχωριστά χρώματα.

4) Τα 3D effect lipglosses τους. Εγώ που δεν είμαι φαν, αυτά τα ξεχώρισα. Υπέροχα χρώματα!

Ύστερα διαλέξαμε τα προϊόντα που θέλαμε να δοκιμάσουμε.


 Εγώ διάλεξα αυτά:



(Αυτό που βλέπετε στη μέση είναι concealer σε μορφή στυλό. Πολύ βολικό!)


Και αφού βάφτηκα,


μετά από 10 λεπτά το αποτέλεσμα ήταν αυτό:


Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σπίτι μου, μετά από 2 ώρες περίπου. Θα μπορούσα να κάνω τόσα πολλά διαφορετικά looks, αλλά προτίμησα κάτι πιο απλό, που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα. Εντάξει μπορώ να πω ότι μ'αρέσει απίστευτα το χρώμα του highlighter που ενώ είναι διακριτικό, δίνει το αποτέλεσμα που θέλω.

Και τώρα, το δωράκι που μου έδωσαν φεύγοντας: ένα μπλε ελεκτρίκ μανό



Μόλις το δοκιμάσω θα ακολουθήσει και review! 

Τέλος αφού ευχαριστήσω τις Greek Beauty Bloggers για την πρόσκληση, αλλά φυσικά και όλους τους υπεύθυνους που ήταν τόσο ευγενικοί και εξυπηρετικοί, να πω τα πράγματα που με κάνουν να ξεχωρίζω την Inglot:

1) Ο δημιουργός της ο οποίος είναι χημικός

2) Το γεγονός ότι η δοκιμή των προϊόντων γίνεται μόνο με πινέλα μίας χρήσεως

3) Η καλή απόδοση χρώματος των καλλυντικών

4) Το μέγεθος των σκιών

5) Οι ανταγωνιστικές τους τιμές

6) Η ποικιλία χρωμάτων

7) Η κάρτα μέλους που προσφέρει αρκετά μεγάλη έκπτωση (25% αν δεν κάνω λάθος)


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν τους;

12 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ανάρτηση κούκλα μου! Μόλις έκανα και εγώ τη δική μου και σε ανέφερα!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα είδα το post και μετά το σχόλιο:P Σου έχω αφήσει κι εγώ από κάτω, ευχαριστώ για το mention!<3

      Διαγραφή
  2. Πρέπει να περάσατε τέλεια!
    Ωραίο μανό-δωράκι!
    I'm your new follower!!!
    xxx
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ax Πρεπει να περασατε τελεια ημουν και εγω μια απο της τυχερες που κερδισα την προσκληση αλλα δυστηχως δεν μπορουσα να ερθω,πολυ ωραιες φωτο και πολυ ωραιο το μανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την βαση την ηθελα και εγω αλλα ειχε τελειωσει :(.με τη ορωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.πολυ ωραια τα κραγιον σου και το βερνικι!καλοφορετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η βάση πραγματικά είναι εντυπωσιακή. Σ'ευχαριστώ πολύ!:*

      Διαγραφή
  5. Έχουν φοβερά προϊόντα....έχεις κάποιο κραγιόν να μου προτείνεις (σε γήινη σκούρα απόχρωση) γιατι δεν έχω δοκιμάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη ματ σειρά δες τα νούμερα 565 και 406, από τα Slim Gel Lipsticks την απόχρωση 42 και τις μισές αποχρώσεις από τα AMC Lip Pencils! Έχουν και υπέροχα nudes με ματ τελείωμα βέβαια αλλά για κάθε μέρα προτιμώ ένα μπεζ-ροζ. Έχουν αρκετά, μία βόλτα κάνε και θα βρεις!

      Διαγραφή
  6. Λατρεύω να χαζεύω τις φωτο από τα events!!! Το λουκ σου είναι κλασσικό αλλά πραγματικά φοριέται όλες τις ώρες και με τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή