Σελίδες

Radiant Natural Fix Liquid Foundation Review

Απλά το καλύτερο foundation που έχω αγοράσει μέχρι στιγμής! Τελείως ματ αποτέλεσμα, μάλλον το καλύτερο για λιπαρές επιδερμίδες, μπορείτε να παραλείψετε τελείως την πούδρα και το concealer αν το χρησιμοποιήσετε, καλύπτει πολύ καλά, δεν έχει parabens, είναι και υποαλλεργικό αν θυμάμαι καλά (ρωτήστε κι εσείς πριν το αγοράσετε αν έχετε θέμα ωστόσο), έχει SPF 15 και είναι τέλειο! Δεν "σπάει" κατά τη διάρκεια της μέρας, έχει ωραία παχύρρευστη υφή, υπέροχη συσκευασία που είναι και ιδανική αφού με την αντλία δε μεταφέρονται μικρόβια, και είναι και ελληνικό προϊόν.

Ακριβώς επειδή είναι παχύρρευστο, είναι καλύτερα να το απλώσετε με πινέλο. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα δεν το προτείνω, καθώς η βάση είναι απαραίτητη προκειμένου να το απλώσετε ομοιόμορφα και γενικά θα απλωνόταν λίγο καλύτερα με βάση από κάτω.

Παρόλο που δε βρίσκω make-up ίδιο με το δέρμα μου, αυτό πλησιάζει πάρα πολύ. Δεν είναι το ίδιο ακριβώς όμως δε δείχνει καθόλου άσχημα και στις φωτογραφίες δείχνει υπέροχο. Η τιμή του πρέπει να ήταν γύρω στα 20 ευρώ όμως τα άξιζε, ειδικά όσον αφορά το ματ αποτέλεσμα, αν σκεφτείτε πώς όλα τα foundations έχουν γύρω στα 15 και χρειάζεσαι οπωσδήποτε πούδρα από πάνω. Περιττό να πω πως όταν το δοκίμασα μετάνιωσα για το oil-free foundation από Essence, το οποίο δεν ξέρω τι θα το κάνω από δω και πέρα. Αν και ξέχασα να το αναφέρω στο video (το έβαλα από κάτω στην περιγραφή όμως), είναι και στα αγαπημένα προϊόντα Ιανουαρίου και γενικά είναι αγαπημένο προϊόν!


8 σχόλια:

  1. Ωραίο review..Ακούγεται πολύ καλό,θα ρίξω μια ματιά σε επόμενη επίσκεψη HC! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Βασικά αν στο δοκιμάσουν πάνω σου εκείνη τη στιγμή ακόμα καλύτερα. Και λίγο απ'το tester αν πάρεις το ίδιο θα ήταν βασικά. Ένα λεπτό μετά την εφαρμογή θα έχει γίνει τελείως ματ πάνω σου!

      Διαγραφή
  2. Έχω ακούσει τόσα καλά για αυτό το foundation! Λες τελικά να ενδώσω και να το πάρω? (Με βλέπω να ενδίδω άμεσα! Χιχιχ!) Να σε ρωτήσω κάτι, στις φωτογραφίες με φλας κάνει καθόλου flashback? Έχω μεγάλο κόλλημα με αυτό το θέμα και επειδή έχει λίγο spf, γι αυτό σε ρωτάω! Thanks!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα σε όλες τις φωτογραφίες ελαφρά πιο άσπρη με βγάζει αλλά δε με νοιάζει γιατί φαίνεται ίδιο με το λαιμό και μοιάζει πολύ πιο φυσίκό απ'ό,τι από κοντά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις από κάποιο tester και να βγάλεις πιο σίγουρο συμπέρασμα!

      Διαγραφή
  3. το αγορασα σημερα και εψαχνα να το βρω στο pinterest και πετυχα το ποστ σου.πολυ ωραιο προιον πραγματικα.εγω πηρα το 03 ειμαι ελαφρα κιτρινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή