Σελίδες

Artdeco Dita Von Teese Rouge No 26 review

Πριν αρκετό καιρό είχα αγοράσει ένα ρουζ από τη σειρά της Dita Von Teese για την Artdeco. Ήθελα ένα χρώμα έντονο και ιδιαίτερο κι έτσι διάλεξα το Νο 26.
Μόνο καλά έχω να πω για το συγκεκριμένο προϊόν. Η διάρκειά του είναι απίστευτη, ενώ έχει και τέλεια απόδοση χρώματος. Χρειάζεστε πολύ λίγη ποσότητα, την οποία μπορείτε να απλώσετε πανεύκολα λόγω της πολύ καλής υφής. Εν τω μεταξύ παρόλο που μπορεί εσείς να το απλώνετε, το χρώμα δε χάνει την έντασή του, είναι λες και ξαναβάζετε χρώμα στο πινέλο ενώ πραγματικά απλώνετε την ήδη υπάρχουσα ποσότητα.
Δεν το συνιστώ για τις φαν του natural look, σε όσες αρέσει όμως το στυλ της Dita το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το μόνο "αρνητικό" είναι ότι η όλη σειρά δεν είναι αυτό που περίμενα. Δεν είναι καθόλου Dita, όσες την ξέρουν καταλαβαίνουν τι εννοώ. Προφανώς έπρεπε να συμβιβαστεί με τις κλασσικές συσκευασίες της Artdeco. 

Αυτά από μένα! Θα τα πούμε σύντομα σε καινούριο post!

16 σχόλια:

  1. καλημέρα!! τα ρουζ της artdeco είναι το κάτι άλλο! εγώ έχω το νούμερο 62 το οποίο είναι απίστευτο! καταπληκτική διάρκεια και πραγματικά χρειάζεσαι πολύ λίγη ποσότητα! είναι και σε πολύ καλή τιμή! έγινα και μέλος σου! θα χαρώ πολύ αν θελήσεις να γίνεις κι εσύ μέλος στο δικό μου blog! www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ιδιαίτερο χρώμα! Ανυπομονώ να σε δω κι από κοντά να το φοράς <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dita,θεά! :D Κρίμα που η συλλογή δεν την αντιπροσωπεύει πλήρως,δεν την έχω ψάξει αλλά θα το κάνω.Το χρώμα πολύ ωραίο!Πόσο κοστίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι! Ε ναι δεν είναι καθόλου αυτό που θα περίμενες, από θέμα συσκευασίας πάντα. Δε θυμάμαι την τιμή αλλά νομίζω πρέπει να ήταν γύρω στα 12 ευρώ.

      Διαγραφή
  4. και εγώ περίμενα περισσότερα από τη συσκευασία κρίμα!έχω σκιές της art deco,και είναι τέλειες!και το χρώμα φανταστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να έχει καλές σκιές ναι! Το χρώμα είναι όντως πολύ ωραίο!

      Διαγραφή
  5. Έχω κι εγώ 2 ρουζ τις art deco και για να είμαι ειλικρινείς τα λατρεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το συγκεκριμένο, απ'τη μέρα που το πήρα μόνο αυτό φοράω!

      Διαγραφή
  6. έχεις tag!!!!
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2013/02/tag-10-fashion-and-makeup-mistakes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή