Σελίδες

Artdeco eyeshadow base review

Δε χρησιμοποιούσα ποτέ βάση σκιών μέχρι τώρα. Μέχρι που είπα να δοκιμάσω μία, για να δω αν όντως υπάρχει τόση διαφορά στο αποτέλεσμα. Μόλις είδα ότι η Artdeco έχει βάση για σκιές με μόλις 6 περίπου ευρώ, είπα να την αγοράσω.


Και τελικά υπάρχει τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα! Όντως τα χρώματα έδειχναν πολύ πιο έντονα, όντως δεν παρατήρησα να μαζεύεται προϊόν στην κόγχη του ματιού μου με το πέρασμα των ωρών, όντως ήταν το μακιγιάζ όσες ώρες κι αν περάσουν σαν μόλις να το έβαλα. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη απ'τη συγκεκριμένη βάση γενικότερα.

Αριστερά: Σκιά Inglot χωρίς βάση
Δεξιά: Η ίδια σκιά με βάση
Ωστόσο έχει και κάποια αρνητικά. Δεν είναι ματ, είναι ιριδίζουσα, που εντάξει, δε με νοιάζει εφόσον βάζω από πάνω σκιές, αλλά θα προτιμούσα να είναι ματ. Επιπλέον, είναι σχετικά λιπαρή η σύνθεσή της, και δεν μ'αρέσει ιδιαίτερα αυτό. Να πω όμως ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Έχω κι εγώ λιπαρό δέρμα αλλά δεν έχει κάποια σημασία, η βάση δε δημιουργεί λιπαρότητα στο βλέφαρο, απλώς ίσως μ'άρεσε περισσότερο αν ήταν πιο στεγνή-όμως δεν ξέρω αν θα είχε και το ίδιο αποτέλεσμα.

Τέλος, να πω ότι δεν τρελαίνομαι για την εφαρμογή της. Πρέπει να προσέξετε την ποσότητα. Όχι πολύ λίγη, γιατί δε λειτουργεί, όχι πάρα πολλή, γιατί όταν βάζετε τη σκιά, κολλάει πάνω και έχετε ένα παχύ στρώμα από ένα κρεμώδες χρωματιστό πράγμα. Θέλει καλό δούλεμα γενικότερα. Επίσης πρέπει να προσέχετε να μη βάλετε προϊόν στη βάση των βλεφαρίδων γιατί τις κολλάει και η μάσκαρα δε κάνει και πολλά μετά.

Μπορεί να έχει αυτά τα μειονεκτήματα, αλλά το αποτέλεσμα με αποζημιώνει οπότε ίσως την ξαναγόραζα αν μου τελείωνε. Τα αρνητικά αυτά είναι λεπτομέρειες, δε δημιουργούν κάποιο πρόβλημα, απλά είπα να τα αναφέρω, αφού τα παρατηρώ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι κάτι πολύ έντονο. Αλλά επειδή σε όλες μας αρέσει να δοκιμάζουμε πράγματα, προτείνετέ μου διάφορα! Αρχικά να πω ότι ήθελα να δοκιμάσω τα paint pots της MAC, αν έχει κάποια και το χρησιμοποιεί ως βάση ας μου πει τι διαφορές έχει μ'αυτή της Artdeco. Φιλάκια και θα τα πούμε στο επόμενο post!

10 σχόλια:

  1. Για 6 ευρώ φαίνεται πολύ καλό! Τα paint pots ίσως είναι καλύτερα σε ποιότητα αλλά είναι και αρκετά πιο ακριβά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι καλή! Τα paint pots θα τα δω την επόμενη φορά που θα πάω σ'ένα κατάστημα MAC να δω και μόνη μου πώς είναι, αλλά είμαι ευχαριστημένη απ'τη συγκεκριμένη βάση έτσι κι αλλιώς.

      Διαγραφή
  2. Την είχα αγοράσει στο παρελθόν και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη γιατι μου ξεράθηκε πολύ σύντομα, ελπίζω να μην πάθεις το ίδιο. Έχω αρκετά paint pots σε διάφορες αποχρώσεις. Η τιμή τους σαφώς δε συγκρίνεται με τη βάση της artdeco αλλά και η ποιότητά τους το ίδιο: δεν είναι λιπαρά, δεν έχουν αυτό το κολλώδες αποτέλεσμα που παρατήρησες στην artdeco και παρόλου που τα έχω πανω από χρόνο, δε μου έχουν ξεραθεί. Δοκιμασέ τα και εάν έχεις γνωστή στα Mac ζήτα της να σου βάλει σε ένα βαζάκι τύπου τέστερ. Αξίζουν τα λεφτά τους, άλλωστε πολύ συχνά κάνουν 25% έκπτωση οπότε συμφέρει στην τελική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται θα είναι η επόμενή μου αγορά ένα paint pot. Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

      Διαγραφή
  3. egw tin xrisimopoiw ena xrono kai exw meinei polu euxaristimeni!kai exei akoma posotita!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εμένα ήταν η πρώτη βάση σκιών που δοκίμασα..αλλά όπως είπες και εσύ θα προτιμούσα να ήταν ματ γιατί αν θέλω να κάνω ένα ματ μακιγιάζ μου το χαλάει το γκλίτερ...επίσης αυτό με την ποσότητα ισχύει..αν βάλεις πολυ δεν απλώνετε καλα μετα..εγώ εδώ και καιρό έχω την βάση της inglot και είναι καλή αν και πάντα την έχω στο ψυγείο γιατί λιώνει συνέχεια, ίσως να είναι αυτή η συστασή της. Ακόμα όμως ψάχνω για την τέλεια βάση σκιών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε, το glitter δε μου επηρέαζε το χρώμα της σκιάς. Χμ, της Inglot θα την πάρω, γιατί εντάξει, καλά και τα paint pots αλλά όχι και τέλεια.

      Διαγραφή