Σελίδες

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain in Crush

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για το δεύτερο προϊόν της Revlon που παρήγγειλα απ'το ebay.co.uk, που είναι ένα Just Bitten στην απόχρωση Crush! Το συγκεκριμένο κραγιόν είναι σε μορφή στυλό, είναι ενυδατικό και έχει πολύ χρώμα ενώ είναι και stain, το χρώμα μένει δηλαδή στα χείλη σαν στάμπα.




Η ενυδάτωση που προσφέρει δε συγκρίνεται με lip butter, δε θρέφει σε βάθος τα χείλη, αλλά για κραγιόν και stain είναι ό,τι πιο ενυδατικό μπορείτε να βρείτε. Μυρίζει έντονα μέντα, και έχει αίσθηση μέντας στα χείλη. Το άρωμα εξασθενεί όταν φοράτε το κραγιόν, αλλά μία ελαφριά μυρωδιά μένει. Προσωπικά μ'αρέσει γιατί δίνει αίσθηση φρεσκάδας. Έχει επίσης μία σχετικά γλυκιά γεύση μέντας. Η υφή του είναι αρκετά κρεμώδης και έχει ωραία αίσθηση στα χείλη. Η υφή αυτή θα μείνει στα χείλη σας για 2-3 ώρες, αλλά το χρώμα σίγουρα παραπάνω. Είναι όντως stain, θα μείνει χρώμα μέχρι να ξεβαφτείτε.


Το χρώμα όπως βλέπετε είναι ένα βυσσινί-δαμασκηνί, πολύ ωραίο για χειμώνα, που μπορείτε να το κάνετε όσο έντονο θέλετε. Τέλος, σας δίνω το link του αγοραστή σε περίπτωση που θέλετε να το αγοράσετε από αυτόν: suntastic0_1 Τα λέμε στο επόμενο post!



Update: Ήρθαν και Ελλάδα, αλλά πωλούνται 16 ευρώ. Μπορείτε να τα βρείτε και με -3 ευρώ τιμή γνωριμίας αλλά δεν αξίζει. Και δεν υπάρχουν και όλες οι αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο υπάρχει πάντως.

14 σχόλια:

  1. K mena apo oli ti seira, afti i apoxrosi einai i agapimeni mou!
    Omos se antithesi me ola ta thetika pou legontai, ego tin miso tin myrodia! Mpliax sta xeili mou, mpliax :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα είναι ανάλογα το άτομο, εγώ γι'αυτό το ανέφερα. Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι θα προτιμήσω τα lip butters! Την άλλη φορά που πήγα να παραγγείλω είχα σώσει έναν πωλητή και επειδή νύσταζα είπα άστο θα το κάνω το πρωί. Και το πρωί που μπήκα να κάνω την παραγγελία 2 από τις αποχρώσεις που ήθελα ήταν out of stock! Η γκαντεμιά της γκαντεμιάς τη γκαντεμιά ω γκαντεμιά! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα lip butters είναι καλύτερα. Κι εγώ το έπαθα αυτό με τον συγκεκριμένο χαχαχα!

      Διαγραφή
  3. Ωραίο το χρώμα, διάρκεια έχει, μόνο ενυδάτωση του λείπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααα το χω κι εγώ και μαρέσει πάρα πολύ! Δεν έχω δοκιμάσει τα lip butters της revlon αλλα σίγουρα θα τα δοκιμάσω!
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω δοκιμάσει τα lip butters της revlon και έχω ακούσει πολύ καλά λογία γενικά.....
    http://zoydaki1985.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ενυδατικά και έχουν τέλεια απόδοση χρώματος!

      Διαγραφή
  6. ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΧΩ 3 ΑΠΟ ΑΥΤΑ, CHERISH , LOVESICK KAI SMITTEN .OTAN ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΤΕ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ . beauty-stardust.blogspotgr

    ΑπάντησηΔιαγραφή