Σελίδες

Sephora cleansing wipes

Επειδή όλο και θα σου χρειαστεί κάποιο κι επειδή τα Bioten είναι λίγο τεράστια για να τα παίρνεις μαζί σου, να τι αγόρασα απ'τα Sephora: 


Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ σε μίνι συσκευασία. Αυτά τα μαντηλάκια λοιπόν ναι, ξεβάφουν τέλεια, και ναι, κάνουν και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ωστόσο, είναι μικρά (ξεβάφεσαι και με ένα, αλλά αν είσαι έντονα βαμμένη θα χρειαστείς και δεύτερο) και έκαναν γύρω στα 4 ευρώ (και έχει μέσα 10 μαντηλάκια), αλλά για περιπτώσεις ανάγκης είναι ό,τι πρέπει. Λογικά θα τα ξαναγοράσω γιατί όπως είπα με βολεύει να τα έχω παντού μαζί μου εύκαιρα.

5 σχόλια:

  1. Πανάκριβα για 10 μαντηλάκια...και να γιατί δεν αγοράζω ποτέ από τα Sephora (καλά, και επειδή δεν έχουν μαγαζί στον Πειραιά :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι πανάκριβα αλλά τα αγοράζεις σπάνια, πάλι καλά. Αλλά άμα είσαι όλη μέρα έξω βολεύει. Θα ψάξω να βρω και φθηνότερα πάντως αν και δε νομίζω να βρω.

      Διαγραφή
  2. πολύ δελεαστική συσκευασία αλλά για 10 μαντηλάκια 4 ευρώ;; γιατι ετσι :/ κρίμα. πάντως για ένα σκ είναι εύχρηστα.

    whathappensnowat.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε. Κάτω από 4 είχαν, είπα 4 για να το στρογγυλέψω αλλά και 3 κάτι δεν είναι λίγα. Ευτυχώς τα χρειάζομαι αρκετά σπάνια οπότε εντάξει. Πάντως ναι, είναι πολύ ακριβά. Αλλά είπα να κάνω ένα post αφού δεν έχω βρει άλλα σε τόσο μικρή συσκευασία και πολλές μπορεί να χρειάζονται κάτι παρόμοιο.

      Διαγραφή
    2. ναι ειναι χρησιμα για την τσαντα σε καποιες περιπτωσεις!! συνηθως τα μαντηλακια ειναι πολυ μεγαλα.

      Διαγραφή