Σελίδες

Face of the night: Dark chic

Κι αφού δεν προλάβαινα να βάψω τα μάτια μου κανονικά, είπα να βάλω ένα έντονο κραγιόν για να έχω την ένταση που θέλω στο βραδινό μου μακιγιάζ. Έτσι διάλεξα το Cream Lip Stain No4 "Mauve Plum" από Sephora. Είναι λίγο χειμωνιάτικο, αλλά ταίριαζε με το υπόλοιπο σύνολο. Εδώ μπορείτε να με καμαρώσετε μετά την έξοδο. Για βίντεο το πήγαινα, post μου βγήκε, αλλά δεν πειράζει.


Και εδώ σας δείχνω με περηφάνια τις τέλειες "γυαλάδες" που δημιουργεί στα μήλα μου το Pearl της MAC. Ειλικρινά, το λατρεύω αυτό το προϊόν. 


Και ας κάνω και μία λίστα με όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα:

Πρόσωπο:
The Body Shop Tea Tree Oil Primer
Radiant Natural Fix Foundation in 00 "Alabaster"
Essence Silky Touch Blush No 10 "Adorable"
MAC Cream Color Base in "Pearl"

Μάτια:
MAC paint pot in "Soft Ochre"
Benefit "They're Real!" mascara

Χείλη:
Sephora Cream Lip Stain No4 "Mauve Plum"


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απ'αυτά; Πώς σας φάνηκε; Περιμένω τα σχόλιά σας, θα τα πούμε σε επόμενο post!

18 σχόλια:

  1. Πανέμορφη...!!!! Σου πανε πολύ τα σκούρα χείλη, εγώ δεν τα τολμάω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου!<3 Νομίζω θα έπρεπε να τα τολμήσεις! Θεωρητικά σε μένα δεν πάνε, γιατί έχω μικρά χείλη. Σ'ευχαριστώ πολύ όμως!<3

      Διαγραφή
  2. latreuwwwww skoura xeili!!vasika latreuw opoiodipote kragion!! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το tea tree oil primer σου αφήνει λιπαρότητα; γιατί δοκίμασα αυτό της sephora και μου είναι χάλια και αποφάσισα να μην πάρω γενικά primer.

    Λατρεύω τα cream lip stain, έχω το 01 αλλά θέλω και το 3 κ 6... σε σένα κρατάνε ενώ πίνεις ή τρως; γιατί εμένα με την πρώτη γουλιά αντίο!!!

    Πάντως είτε χειμώνας είτε καλοκαίρι αμά εμένα μ' αρέσει το χρώμα σιγά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Των Sephora δε μου αρέσει κι εμένα. Αλλά το tea tree είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει! Θα κάνω σύντομα ένα review γι'αυτό, πάντως δεν έχει την τυπική μορφή primer. Δεν είναι διάφανο δηλαδή. Είναι μπεζ και παχύρρευστο. Νιώθεις σα να βάζεις κρέμα. Τη μέρα που το έβαλα, έμεινε πάνω μου για 5-6 ώρες, και όχι δε δημιούργησε ιδιαίτερη λιπαρότητα. Αλλά είναι το μόνο που όντως έκανε δουλειά με τους πόρους, ειδικά όταν έβαλα από πάνω το make-up. Δεν το έχω δοκιμάσει πολλές φορές, όταν το χρησιμοποιήσω λίγο ακόμα θα κάνω όμως το review. Πάντως μέχρι τώρα, το θεωρώ καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα!

      Όσο για τα cream lip stains, έχεις το καλύτερο! Αν πιω, μένουν άθικτα. Και frozen yogurt που είχα φάει εκείνη τη μέρα άθικτο έμεινε. Απλά αν φας κάτι λιπαρό, λόγω του λαδιού θα φύγει λίγο. Πώς σου φεύγουν με την πρώτη γουλιά; Εμένα δύσκολα φεύγουν και με χαρτί, όχι γιατί ποτίζουν όντως τα χείλη αλλά γιατί έχουν "σκληρή" σύνθεση.

      Κι εμένα μ'αρέσει το χρώμα. Απλά την άνοιξη προτιμώ τα πιο ανοιχτά. Τον Αύγουστο για κάποιο λόγο μ'αρέσει να φοράω σκούρα!

      Διαγραφή
    2. Βασικά έχω πολύ λιπαρό δέρμα και είπα να μη φοράω πολλά γι' αυτό δε δοκίμασα άλλο. Αλλά ξέρω ότι του body shop η σειρά είναι ειδική για λιπαρά. Αναμένω το review σου τότε!

      Με καλαμάκι σίγουρα δε μου φεύγει αλλά μόλις ήπια νερό τσουπ άρχισε να φεύγει για να μη πω ότι με έβριζε ο φίλος μου, απέκτησε ωραία κόκκινα χείλη κ εκείνος αλλά από εκείνον δεν έφευγε.

      Κ το φόραγα ώρα, είχε στεγνώσει δηλαδή, γι΄αυτό απόρησα. διότι από το χέρι δε μου φεύγε με τίποτα!

      Μάλλον από τον Αύγουστο ετοιμάζεσαι για φθινόπωρο χιχι

      Διαγραφή
    3. Αχαχαχαχα εμένα τα έχει συνηθίσει όλα πλέον και δε γκρινιάζει, μάλλον βαρέθηκε! Τι να σου πω, εμένα δε φεύγουν εύκολα. Βέβαια τα περνάω 2 φορές συνήθως, όχι μία, ίσως φταίει κι αυτό. Τον Αύγουστο με εμπνέει ο καιρός με τον αέρα για κάποιο λόγο. Τι να σου πω:P

      Διαγραφή
  4. κούκλα!!!!!σου πάει τέλεια αυτό το στυλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλια ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Κάνε κι εσύ ένα ανάλογο post, θα ήθελα να το διαβάσω!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχο το κραγιόν!! Και εμένα μου αρέσει να αφήνω σχεδόν άβαφα τα μάτια και να τονίζω τα χείλη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν προλάβαινα δε θα τα άφηνα άβαφα αλλά κι εμένα μ'αρέσουν τα έντονα κραγιόν με πολλή μάσκαρα μόνο!

      Διαγραφή
  6. Φαίνεται σαν να βάφτηκες μόλις κι όχι σαν να είχες γυρίσει από έξοδο! Το μακιγιάζ σου πάει πολύ και έχει καλή διάρκεια απ' ότι βλέπω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή