Σελίδες

Inglot Peach!

Μία πρόσφατη αγορά μου από την Inglot ήταν αυτό το μολύβι-κραγιόν. Είναι το AMC lip pencil Νο 12 από τη Matte Collection της Inglot, ένα καθαρό ροδακινί χρώμα.


Ας ξεκινήσω απ'τη νέα συσκευασία που είναι σε μορφή μηχανικού μολυβιού με ενσωματωμένη ξύστρα στο πίσω μέρος, πράγμα πολύ βολικό αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις σαν μολύβι χειλιών.

Περιέχει έλαιο αβοκάντο και είναι τελείως ματ. Είναι ένα κρεμώδες μολύβι, ωστόσο η σύστασή του είναι αρκετά "πηχτή". Δηλαδή αν το εφαρμόσεις και κάνεις την κλασσική κίνηση να τρίψεις τα χείλη σου μεταξύ τους, θα το νιώσεις κάπως περίεργα. Εμένα μου θυμίζει αρκετά την υφή που έχουν τα ματ κραγιόν της Seventeen αν περαστούν 2-3 στρώσεις στα χείλη. Αν πατήσεις τα χείλη σου σε ένα χαρτί όμως, η αίσθηση αυτή μειώνεται.

Επίσης λόγω του ότι είναι ματ μολύβι, ξηραίνει τα χείλη και αναδεικνύει τις ατέλειες, γι'αυτό φρόντισε να είναι καλά ενυδατωμένα πριν το βάλεις. Η διάρκειά του είναι πολύ καλή, μένει πολλές ώρες στα χείλη.


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση και να συνδυαστεί με λίγο lip balm (εγώ χρησιμοποιώ μερικές φορές το lip butter με ρόδι του Κορρέ) ή lip gloss από πάνω για υπέροχα πρωινά μακιγιάζ.



Τέλος να πω ότι είναι paraben free αλλά και cruelty free προϊόν και η τιμή του ήταν γύρω στα 11 ευρώ. Αν ψάχνεις ένα καθαρό ροδακινί χρώμα, νομίζω θα το λατρέψεις!

20 σχόλια:

  1. polu omorfo anoiksiatiko xrwma!!

    beautytalkwithnikoletta.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προτιμώ για καλοκαίρι! Αλλά όπως και να'χει είναι ωραίο χρώμα!

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ όμορφο, ότι πρέπει για καλοκαιράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφο και γλυκο αλλα καπως ακριβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το πήρα γύρω στα 9 ευρώ, τα Inglot κάνουν πολύ συχνά 25% έκπτωση!

      Διαγραφή
  4. Έχω ακούσει τόσα για αυτά τα μολυβάκια! Το συγκεκριμένο χρώμα είναι πολύ όμορφο! Ίσως και να το τιμήσω κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι καλή επιλογή και όλα τα χρώματά τους ήταν πολύ ωραία!

      Διαγραφή
  5. Πολύ μόμορφο χρώμα και πρακτική συσκευασία! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συσκευασία όντως βολεύει αλλά προτιμούσα την παλιά, σε μορφή χοντρού μολυβιού.

      Διαγραφή
  6. fainetai poli wraio !! kai se wraia siskeyasia ontws!!

    I have also a Give Away on my blog with a
    50$ Gift Card for clothes shopping on Hot Miami Styles!
    3 winners!!!:)

    xoxo

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χμ... αγαπημένη μου Inglot βάλε πάλι ένα 25% έστω!!!

    Λατρεύω τα κραγιόν τους και αυτό η αλήθεια είναι δεν το είχα δει...

    Είναι πιο ξηρό από το lip stain της sephora;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βάλει, συνέχεια βάζει! Κοίτα, αν δε βάλεις lip balm πριν, ναι, είναι πιο ξηρό απ'τα lip stains, ακόμα κι αν το νιώθεις κρεμώδες στα χείλη. Βασικά αυτό που προκαλεί ξηρότητα περισσότερο είναι η εφαρμογή, όχι το προϊόν καθαυτό. Γι'αυτό θέλει ενυδάτωση, για να μη τραβιούνται τα χείλη όταν πας να τα βάψεις.

      Διαγραφή
  8. geia s kopela m!! molis se anakalipsa :) xexe!! exw kanei k egw review gia molivi tis inglot!! alla k ta gloss tis p einai polu wraia kai enidatika :)) to molivi simfwnw oti logw tou oti einai matte s kanei ta xeilia ligo ksira k theloun enidatwsi prin!! einai k ena poli voliko kai sxetika oikonomiko proion apo tin Inglot :) xairomai p se vrika, tha xarw na se dw k sto diko mou blog an theleis :)kisses :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή