Σελίδες

Vichy Nutriextra extraordinary oil

Το συγκεκριμένο λάδι το είχα αγοράσει αρκετό καιρό πριν (σας το είχα δείξει εδώ) αφού είδα ότι προορίζεται για χρήση σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα. Έχει υπέροχη συσκευασία, είναι 125 ml, είναι σε μορφή spray πράγμα που βρίσκω πολύ βολικό, περιέχει 9 έλαια, μυρίζει πολύ ωραία και δεν είναι πολύ λιπαρό.

Ως λάδι για το σώμα και το πρόσωπο, είναι καλό, καθώς δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και απορροφάται γρήγορα. Ως λάδι για τα μαλλιά πάλι, δε μου άρεσε. Κι αυτό γιατί δε μαλακώνει ιδιαίτερα τα μαλλιά. Δίνει άρωμα, αλλά δεν τα μαλακώνει ιδιαίτερα. Κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που δε θα το ξαναπάρω. Σε γενικές γραμμές, είναι ένα μέτριο προϊόν και πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα στην ίδια ή και μικρότερη τιμή. Το συγκεκριμένο κάνει 16 ευρώ αλλά σε ηλεκτρονικά φαρμακεία μπορείτε να το βρείτε και με 11. Καλό, αλλά προτιμώ κάτι που να δίνει μεγαλύτερη αίσθηση απαλότητας στα μαλλιά μου.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Ποιο λάδι θα μου προτείνατε; Ήδη έχω μερικά που θέλω να δοκιμάσω, αλλά θα ήθελα να μάθω και τα δικά σας αγαπημένα!

15 σχόλια:

  1. Όχι δεν το έχω δοκιμάσει...αυτή την εποχή χρησιμοποιώ κάτι λαδάκια της Fresh Line και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Fresh Line δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά σαν εταιρεία μ'αρέσει πολύ! Πρέπει να είναι όντως καλό!

      Διαγραφή
  2. ontws polu voliko to oti einai se spray!!!
    egw agapw to nuxe!!to xrhsimopoiw se swma kai mallia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα μαλλιά το καλύτερο που έχω δοκιμάσει είναι το agran oil της Avon!!Είναι πραγματικά τέλειο!Δε βαραίνει, δε λαδώνει τα μαλλιά και κυρίως τα κάνει απίστευτα απαλά και ίσια!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι νομίζω το έχω ξαναδιαβάσει αυτό! Αν είναι θα σου πω για παραγγελία!

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με την Nikoletta.. Και εγώ αυτό της Avon θα σου συνιστούσα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τιμή του σε ηλεκτρονικά φαρμακεία είναι όντως καλή... Εγώ πλέον από ηλεκτρονικά φαρμακεία ψωνίζω και κάνω παραγγελία για να γλιτώνω και τα μεταφορικά(πολλές φορές παραγγέλνω και με καμία φίλη μου)..! Έχω το mythic oil(για τα μαλλιά μόνο) και μ αρέσει, καθώς επίσης και από body shop το οποίο και αυτό μ αρέσει! Από body shop είναι ξηρό λάδι, οπότε απορροφάται γρήγορα και για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά...!Και τώρα θέλω να πάρω από την Garnier μου έχει κινήσει πολύ την περιέργεια...!! Και αυτό που λέει η Νικολέττα από πάνω από Avon το έχω ακούσει και εγώ και με καλές κριτικές και τώρα σ' αυτόν τον κατάλογο νομίζω έχει 6-7 ευρώ! Αν θες κάτι μόνο για τα μαλλιά μπορείς να δοκιμάσεις και μετάξι είναι λίγο ακριβό(έχω βρει ένα μαγαζί στην Αθήνα που το έχει σχεδόν μισή τιμή σε σχέση με το hondo).Αν ενδιαφέρεσαι πες μου...! Αυτά από μένα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μετάξι το έχω σκεφτεί κι εγώ αλλά δεν ξέρω. Αν είναι θα σε ρωτήσω πάντως. Αυτό της Garnier ναι κι εγώ θέλω να το δοκιμάσω από περιέργεια, δεν περίμενα να αρέσει τόσο πολύ. Κι από Body Shop θα δοκιμάσω την επόμενη φορά που θα πάω. Έχω βάλει στο μάτι της Macadamia το λάδι. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!<3

      Διαγραφή
  6. Είχα το λαδάκι από Nuxe και τώρα από Lierac(εξαιρετικά και τα 2),αλλά εγώ αυτά τα χρησιμοποιώ κυρίως στο πρόσωπο,οπότε δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν στα μαλλιά!Για τα μαλλιά θα σου πρότεινα αμυγδαλέλαιο-πάμφθηνο και πολύ αποτελεσματικό.Έχω και της Kerastage το ροζ σε μικρή συσκευασία,ωραίο,κι αυτό. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Kerastase δε μου άρεσε καθόλου εμένα. Το αμυγδαλέλαιο καλό αλλά προτιμώ κάτι με ιδιαίτερη μυρωδιά. Της Lierac θα ήθελα κι εγώ να το δοκιμάσω, πρέπει να είναι πολύ ωραίο!

      Διαγραφή
  7. εγω χρησιμοποιω μεταξι και ειμαι υπερευχαριστημενη. δεν το αλλαζω με τιποτα! συγκεκριμενα εχω το chi silk infusion απο τον χαρμανη στην αθηνα. ειναι λιγο ακριβο αλλα διαρκει για πανω απο 6 μηνες. κανει τα μαλλια απαλα, μεταξενια, λαμπερα, ευκολοχτενιστα και αποτρεπει το φριζαρισμα. Βεβαια σκεφτομαι να δοκιμασω ειτε το mythic oil η της garnier.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το μετάξι σίγουρα θα κάνει καλύτερη δουλειά! Της Garnier το έχω, δεν είναι και τέλειο αλλά σίγουρα καλύτερο από το συγκεκριμένο της Vichy. Θα κάνω post σύντομα!

      Διαγραφή