Σελίδες

Garnier Fructis Miraculous Oil Review

Γεια σας κορίτσια! Σ'αυτό το post θα σας μιλήσω για το Miraculous Oil της Garnier, ένα λάδι για τα μαλλιά που ήθελα πολύ να δοκιμάσω μετά από τόσα θετικά σχόλια.


Καταρχάς να σας πω ότι μυρίζει τέλεια. Έχει μία πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά που μου θυμίζει λίγο Liposan, μαζί με λουλούδια ή εξωτικά φρούτα. Δεν ξέρω πώς να την περιγράψω. Είναι πολύ ωραία πάντως και στα δικά μου μαλλιά μένει αρκετά, πράγμα που μου αρέσει. Επίσης, περιέχει λάδι Argan σε μεγάλη ποσότητα, χωρίς να είναι πολύ λιπαρό.

Όσον αφορά την ενυδάτωση των μαλλιών, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Σίγουρα μαλάκωσε τα μαλλιά μου αρκετά, ενώ παράλληλα τους προσέφερε λάμψη, αλλά δεν μου άφησε κι αυτό το μεταξένιο άγγιγμα που θα ήθελα. Το έχω χρησιμοποιήσει και σαν μάσκα πριν το λούσιμο, αλλά δε θα σας συνιστούσα να κάνετε το ίδιο, ειδικά αν έχετε λιπαρά μαλλιά, διότι παρόλο που λούστηκα, ένιωθα τα μαλλιά μου λίγο παραπάνω ενυδατωμένα απ'ό,τι θα ήθελα. Θα μπορούσατε όμως να βάλετε μερικές σταγόνες μαζί με το conditioner σας, για απαλότητα μόνο στις άκρες.

Σε γενικές γραμμές, έμεινα αρκετά ευχαριστημένη, καθώς είναι ένα πολύ καλό λάδι, σε πολύ οικονομική για τα 150 ml του τιμή (γύρω στα 8 ευρώ), το οποίο σε σχέση με το λάδι της Vichy που χρησιμοποιούσα πρωτύτερα άφησε τα μαλλιά μου περισσότερο απαλά.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

18 σχόλια:

  1. Μόνο θετικά σχόλια έχω διαβάσει γι'αυτό το λάδι!Σκέφτομαι να το πάρω όταν μου τελειώσει το Kerastage..Ωραίο review!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το πάρεις θα περιμένω τη γνώμη σου! Σ'ευχαριστώ κουκλίτσα!

      Διαγραφή
  2. Το εχω και εγω! Σε στεγνα μαλλια δεν μου αρεσει. Το χρησιμοποιω σε νωπα μαλλια πριν το πιστολακι και δινει λαμψη αλλα οχι τοση απαλοτητα οση περιμενα. Θελω να το δοκιμασω και ως μασκα ομως... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα πριν το πιστολάκι δεν κάνει και πολλά, σε στεγνά βλέπω διαφορά όμως. Ίσως φταίει και ο τύπος των μαλλιών! Δοκίμασέ το, μπορεί να σου αρέσει!

      Διαγραφή
  3. Εγώ δεν το έχω! Έχω Kerastase Elixir oil , Mythic Oil, Avon, Marrakesh, Gliss πολλάαααα αλλά θέλω συνεχώς και καινούργια ! Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω έχω διαβάσει κ ακούσει τα καλύτερα. Πολύ ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έχω κερδίσει σε διαγωνισμό αλλά ακόμη δεν το παρέλαβα... σνιφ... ετοιμάζω όμως review για το syoss... Για αυτό είμαι ευχαριστημένη αλλά για το garnier ακούω ακόμη καλύτερα λόγια... θα δείξει!

    Πάντως τα λαδάκια τλκ είναι θαυματουργά!!!

    Ξεμπλέκω επιτέλους την αφάνα ευκολότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα τέλεια! Η αλήθεια είναι ότι εσύ με την αφάνα τα χρειάζεσαι όντως!

      Διαγραφή
    2. Μα ναι, αφού κάθε πρωί που ξυπνάω, ξυπνάει και η ζούγκλα, δηλαδή τα μαλλιά μου!!!

      Απίστευτη διαφήμιση!!!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα ε εντάξει το σγουρό μαλλί είναι το δύσκολο, όχι τα ίσια.

      Διαγραφή
  5. Παντού το βλέπω αυτό το Miraculous Oil! Αν μυρίζει έτσι όπως το περιγράφεις θα μου αρέσει πολύ πιστεύω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το απέκτησα πρόσφατα και το έχω δοκιμάσει μόνο μια φορά.. Σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε!! Πάντως σαν μάσκα δε πρόκειται να το δοκιμάσω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένω και τη δική σου γνώμη! Σαν μάσκα καλό είναι, αλλά για τις μέρες που τα μαλλιά το έχουν όντως ανάγκη. Πάντως τα κάνει πολύ μαλακά όταν χρησιμοποιείται σαν μάσκα!

      Διαγραφή
  7. Δεν είμαι και πολύ φίλη της Garnier ίσως γι' αυτό να μη μου γεμίζει το μάτι. Είμαι και λίγο ιδιότροπη με τα προϊόντα μαλλιών τελευταία γιατί θέλω να μακρύνω τα μαλλιά μου αργά, σταθερά και σωστά και το ψάχνω πολύ με τα επαγγελματικά. Να το αγοράσω δεν το νομίζω εκτός κι αν πέσει τίποτα τύπου δείγμα στα χέρια μου και μου αρέσει και έτσι το πάρω.
    Παρόλα αυτά ωραίο άρθρο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ με τη ΒΒ για λιπαρά δέρματα και το λάδι τους είμαι αρκετά ευχαριστημένη, τώρα γενικά για την Garnier δεν μπορώ ακόμα να εκφέρω άποψη. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να δοκιμάσω κι άλλα πράγματά τους πάντως. Όσο για τα μαλλιά, όσο λιγότερο τα ταλαιπωρείς τόσο γρηγορότερα θα μακρύνουν μωρέ (και φυσικά παίζει ρόλο και το τι τρως), μη βασίζεσαι και πολύ στα προϊόντα.

      Διαγραφή
  8. I use it as an overnight treatment and I wash my hair in the morning! It leaves the hair soft without any product build-up. Also, compared to higher end alternatives, this works just as well if not better. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή