Σελίδες

Palmer's Daily Facial Lotion

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για μία κρέμα που είχα παραγγείλει καιρό τώρα απ'το feelunique.

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι η Daily Facial Lotion από Palmer's και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούσα πολύ να τη δοκιμάσω. Τελικά, κατέληξε στη μαμά μου.
Γιατί αυτό; ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΥΪΣΚΥ!

Κορίτσια δεν κάνω πλάκα, μόλις την άπλωσα πάνω μου, είχε ένα νορμάλ έντονο άρωμα, που στη συνέχεια γινόταν όλο και πιο ίδιο με ουΐσκυ. Εν τω μεταξύ η συσκευασία λέει ότι μυρίζει "white lilly". Για να μη πω για τη Cocoa Butter Formula.
Συγνώμη δηλαδή, έχει Cocoa Butter Formula, white lilly, και αντί να μυρίζει σοκολάτα με λουλούδια μυρίζει ΟΥΪΣΚΥ;
Με ποια λογική;

Τέλος πάντων, εγώ 1-2 φορές τη δοκίμασα πάντως. Και πραγματικά, είναι πολύ ωραία κρέμα ρε κορίτσια. Και πολύ ωραία παχύρρευστη υφή, και δεν αφήνει λιπαρότητα, και απορροφάται αμέσως, και ενυδατώνει πολύ καλά... Δεν ξέρω, κρίμα που μυρίζει τόσο άσχημα. Η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγη ώρα δεν νιώθετε κάποια μυρωδιά, αλλά προσωπικά δε μπορούσα να ανεχτώ ούτε αυτό το λίγο κι έτσι την έδωσα στη μαμά μου.

Εν τω μεταξύ στη συνέχεια είδα ότι έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ νόμιζα (και έγραφε) ότι είναι απλή ενυδατική, κι έτσι δεν το σκέφτηκα καθόλου, την έδωσα στη μαμά μου. Δε θέλω να κάνω το δέρμα μου να έχει ανάγκη πράγματα που δεν έχει. Βέβαια όλες οι κρέμες λίγο πολύ το αντιγηραντικό τους το έχουν, αλλά εφόσον το είδα και γραμμένο το έστειλα κατευθείαν.


Τέλος, να σας πω ότι η τιμή της ήταν γύρω στα 7 ευρώ και ότι η ποσότητά της για κρέμα προσώπου είναι αρκετή (100 ml), ενώ έχει και SPF 15 (απ΄το τίποτα, καλό είναι κι αυτό).

Άσχετο: Είμαι στο make-up alley για να δω από περιέργεια τι λένε κι οι άλλες γυναίκες για τη συγκεκριμένη κρέμα. Και όλες λένε ότι είναι τέλεια και μυρίζει βούτυρο κακάο. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;


Και μη ξεχνάτε τα mini giveaways μου!

Φιλιά πολλά!

21 σχόλια:

  1. χαχαχαχα...με πεθανες στο γελιο...μαλλον στις αλλες γυναικες αρέσει πολύ το ουισκι...
    (ουτε στην μητερα μου θα την εδινα...!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαμά μου δεν έχει πρόβλημα, γι'αυτό της δίνω ό,τι δε μ'αρέσει/έχω βαρεθεί/δε χρησιμοποιώ πλέον. Ε μα, είναι άρωμα αυτό για κρέμα προσώπου;

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαα... Το τελευταίο σχόλιο είναι όλα τα λεφτά! :Ρ
    Μα ουίσκι; Προσωπικά δεν θα μπορούσα καθόλου να τη μυρίσω ούτε για ένα λεπτό! Κρίμα πάντως που ήταν τόσο καλή κρέμα και μύριζε έτσι! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως κρίμα ρε Δέσποινα, και πραγματικά μ'άρεσε πολύ η σύστασή της. Αλλά με τέτοιο άρωμα είναι κατάλληλη μόνο για μέλη των Α.Α. Άσε!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαα...Όντως οι Α.Α. θα την εκτιμούσαν δεόντως. Μη την έπιναν μόνο...:P

      Διαγραφή
    3. Αν μπορούσα να σου κάνω like θα σου έκανα, χαχαχαχα!

      Διαγραφή
  3. χαχα δε νομίζω να ανεχόμουν τέτοια μυρωδιά στο πρόσωπο μου επίσης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exw tin bbcream tis Palmer's!teleia!kai murizei odws white lilly!xixixix poios murizei kala???egw i esu!ahaha ma ouiski?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στη μαμά μου που την έδωσα πάντως, κάτι σε αντισηπτικό της θύμισε! Ίσως είναι η συγκεκριμένη κρέμα, τι να πω, γιατί πραγματικά ήθελα να δοκιμάσω πολλά από Palmer's αλλά άμα μυρίζουν έτσι... Τι να πω, θα πάρω άλλο ένα να δω μήπως ήμουν εγώ η άτυχη.

      Διαγραφή
  5. Περίεργο πολύ!! Μα καλά τι συστατικά περιέχει?? Μου κάνει εντύπωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω ρε Λίνα, στα συστατικά λέει ότι έχει cocoa & shea butter, δεν έχω ιδέα γιατί μυρίζει έτσι!

      Διαγραφή
    2. Το ουίσκι πάντως είναι σκέτο οινόπνευμα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!! Χαχαχα!!

      Διαγραφή
  6. Την εχω ακουσει την εταιρια απο ξενες YouTubres...Αλλα ουίσκι???Ε, όχι! Να ξυπνας το πρωι με την τσιμπλα στο ματι και να θελεις να βαλεις κρεμα με αρωμα ουίσκι...Χλωμο, ουτε εγω θα την κρατουσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό! Θα την ψάξω και στο youtube να δω τι λένε από περιέργεια!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο review! Δεν τα γνωρίζω αυτά τα προϊόντα. Μα καλά... ουίσκι;;; Πως σου ήρθε αυτό; Τόσο έντονα μυρίζει; Ίσως η δικιά τους μύτη να έχει συνηθήσει το ποτό(;);;; Χαχαχχα! Ειλικρινά δεν ξέρω! Φιλάκια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Αυτό σκέφτηκα κι εγώ! Χαχαχα! Φιλάκια πολλά και σε σένα!

      Διαγραφή
  8. Το περίμενα αυτό το review από τότε που μου είχες πει για την κρέμα! Πολύ γέλιο το post! Χαχαχα! Δεν θα μπορούσα να τη βάλω καν την κρέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Να το λοιπόν! Μα να μη μυρίζει λίγο βούτυρο κακάο; Ποιοι τα φτιάχνουν αυτά τ'αρώματα τέλος πάντων;

      Διαγραφή
  9. exw apo palmer's tin lotion swmatos gia maurisma me kakao, einai apisteuti kai dinei polu wraio xrwma apo to feelunique tin eixa parei k egw :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω κι εγώ να πάρω λοσιόν σώματος (όχι για μαύρισμα βέβαια), ελπίζω να μη μυρίζει όπως η λοσιόν προσώπου!

      Διαγραφή