Σελίδες

Castalia Review

Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα θα σας μιλήσω για μερικά από τα προϊόντα της Castalia.
Η Castalia είναι μία άκρως αξιόπιστη εταιρεία, η οποία βρίσκεται αρκετά χρόνια στο προσκήνιο και τα προϊόντα της συστήνονται κυρίως από δερματολόγους. Έχοντας δοκιμάσει πλέον λίγο απ'όλα, μπορώ να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για προϊόντα τα οποία ξέρεις απ'την πρώτη επαφή μαζί τους ότι έχουν τη φαρμακευτική ποιότητα για τα οποία και προτιμώνται. Τόσο οι υφές όσο και τα αρώματά τους, επιβεβαιώνουν την παραπάνω εντύπωση που προκαλούν.
Πάμε να δούμε όμως αυτά που δοκίμασα εγώ, το τελευταίο διάστημα:
 
Dermopur Gel Nettoyant
Θα ξεκινήσω με το προϊόν που μου άρεσε περισσότερο, το οποίο δεν ήταν άλλο από τον καθαρισμό προσώπου. Ο συγκεκριμένος καθαρισμός, είχε λεπτόρρευστη υφή και κλασσική μυρωδιά φαρμακευτικού καθαρισμού, κάτι το οποίο μου άρεσε πολύ. Αν και δε χρησιμοποίησα κάποιο σφουγγάρι, ένιωσα το πρόσωπό μου να καθαρίζει αλλά και το ίδιο το προϊόν έκανε τον απαραίτητο αφρό χωρίς κόπο. Πιστεύω ότι είναι ένας καθαρισμός προσώπου που αξίζει να δοκιμάσετε.
 
 
 
Dermopur Crème Matifiante
Ενυδατική κρέμα για ματ αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, ωστόσο αυτό δε σημαίνει κάτι καθώς κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική. Αν και όντως αφήνει ματ αποτέλεσμα, δε μου προσέφερε την αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης που ψάχνω από μία κρέμα, αλλά δεν είχε και την παχύρρευστη υφή που λατρεύω. Βέβαια είναι πολύ σπάνιο κρέμα για ματ αποτέλεσμα να προσφέρει αυτά τα δύο, αλλά μία κρέμα ενυδάτωσης υπόκειται και στο θέμα του γούστου. Θεωρώ πάντως πως θα ήταν καλή επιλογή για εφηβικές επιδερμίδες.


 
Helioderm Fluide SPF 50+
Ένα άλλο προϊόν που μου άρεσε πολύ, είναι το απλό αντηλιακό της συγκεκριμένης εταιρείας. Είναι ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50+, παχύρρευστο, με άσπρο χρώμα και ματ αποτέλεσμα. Για την πόλη, δεν θα το προτιμούσα λόγω της σχετικά βαριάς υφής του. Για αντηλιακό τόσο υψηλής προστασίας έχει ελαφριά υφή, αλλά προσωπικά θα το προτιμούσα μόνο για την παραλία.
 
 
 
Helioderm Crème SPF 30
Ένα ακόμα αποτελεσματικό και καλό αντηλιακό με μικρότερο δείκτη προστασίας αυτή τη φορά. Μου άρεσε πολύ, και επίσης θα το προτιμούσα ως αντηλιακό παραλίας.
 
 
 
Helioderm Crème Teintée SPF 30
Τέλος, ένα άλλο προϊόν που δοκίμασα ήταν ένα αντηλιακό με χρώμα και δείκτη προστασίας 30. Αν και αρκετά σκούρο για το δέρμα μου, δεν έδειχνε αντιαισθητικό όταν το άπλωνα καλά. Δεν προτιμώ τα αντηλιακά με χρώμα γενικότερα οπότε δε δηλώνω μεγάλη θαυμάστρια του συγκεκριμένου προϊόντος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και καλό/αποτελεσματικό. Εάν έχετε ακμή δε θα σας προσφέρει την κάλυψη ενός foundation αλλά σίγουρα θα σας δώσει μία ομοιομορφία.
 
 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της συγκεκριμένης εταιρείας;

8 σχόλια:

  1. Είναι γενικά μια πολύ καλή εταιρεία!! Έχω το αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50, αλλά σε μένα αφήνει άπειρη λιπαρότητα!! Γι αυτό μόνο στην παραλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ένιωθα λιπαρότητα αλλά δε γυάλιζα, γενικά το προτιμώ για παραλία.

      Διαγραφή
  2. Είχα πρίν λίγο καιρό το αντηλιακό με δείκτη SPF 50..Αν και άφηνε αρκετή γυαλάδα σε σύγκριση με κάποια άλλα..δεν με πείραξε ιδιαίτερα μιας και με λίγη πούδρα από πάνω, δεν φαινόταν τίποτα απολύτως..Όσο για την προστασία που μου πρόσφερε..απίστευτη.!

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, αν βάλεις λίγη πούδρα μπορεί να γίνει καλή επιλογή και για αντηλιακό πόλης!

      Διαγραφή
  3. Ωραίο post!
    Είναι μια πολύ καλή εταιρία!Έχω χρησιμοποιήσει διάφορα προϊόντα της αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αντηλιακό! Θέλω σίγουρα να αγοράσω κάποιο όμως!

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει νομίζω, ειδικά αν σ'αρέσουν τα κλασσικά αντηλιακά! Σ'ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Δοκίμασα και εγώ προιόντα της εταιρεία πριν κάτι μήνες και έμεινα πολύ ικανοποιημένη ειδικά από την σειρά για την ακμή. Αλλά και το αντηλιακό προσώπου το βρήκα πολύ καλό!
    Όμορφο review όπως πάντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή