Σελίδες

Tag post: 10 things about me!

Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα θα σας κάνω ένα tag post, για να το ταιριάξω και με το χθεσινό tag video που ανέβασα.

Στο συγκεκριμένο post με είχε κάνει tag η Μαρία , αλλά επειδή σίγουρα κι άλλες με είχατε κάνει (είμαι αρκετά απαράδεκτη για να μη θυμάμαι), γράψτε μου από κάτω στα σχόλια αν με είχατε κάνει.
Ωραία, πάμε.

1) Το Vintageholic δεν είναι απλά ένα όνομα, με εκφράζει και σαν προσωπικότητα. Με λες και παλαιών αρχών.

 2) Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο.

3) Σπουδάζω Μετάφραση Ισπανικών.

4) Έχω κερδίσει βραβείο λογοτεχνίας στα Γαλλικά.

5) Προτιμώ τα αλμυρά και όχι τα γλυκά. Θα φάω και γλυκά αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Αντιθέτως αποκλείεται να πω όχι σε ένα κομμάτι σουφλέ (τυριών ή λαχανικών, όχι σοκολάτας) ή σε μία σαλάτα.

6) Είμαι αρκετά θετικός άνθρωπος, και πάντα προσπαθώ να βλέπω τη θετική πλευρά μίας κατάστασης. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που τα βλέπουν όλα αρνητικά.

7) Αν με ρωτήσεις σχέση ή φιλία, θα πω σχέση. Πιστεύω στη φιλία και έχω πολύ καλές φίλες, αλλά ο έρωτας είναι ανώτερο πράγμα από πολλές πλευρές.

8) Θαυμάζω τους ανθρώπους που αγαπάνε κάποιον με όλη τους την ψυχή.

9) Αν κάποιος έκανε κακό σ'εμένα δε θα μ'ένοιαζε ιδιαίτερα, έχω αρκετή αυτοπεποίθηση και χιούμορ για να το αντιμετωπίσω. Αντιθέτως όταν βλέπω να παθαίνει κάτι κακό κάποιος που δε μπορεί να αμυνθεί, είτε αυτό είναι άνθρωπος, είτε ζώο, βγαίνω εκτός εαυτού.

10) Ο αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Daniel Handler (ή αλλιώς Lemony Snicket). Λατρεύω τον τρόπο που γράφει και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί. Το "Μία σειρά από ατυχή γεγονότα" είναι για μένα απ'τις καλύτερες σειρές βιβλίων, καμία σχέση με την απαίσια ταινία-μεταφορά των τριών πρώτων βιβλίων που είχε βγει κάποτε.

Αυτά λοιπόν!
Φιλιά σε όλες σας και θα τα πούμε πολύ σύντομα σε νέο post!
Να περνάτε τέλεια!

16 σχόλια:

  1. Από τα αγαπημένα μου tag :)
    Αγαπώ τα καρκινάκια και το γεγονός ότι είσαι δυνατή και ανεξάρτητη σαν χαρακτήρας μάλλον είναι επίδραση του ωροσκόπου (εγώ έχω δίδυμο να φανταστείς)!!
    Χάρηκα τόσο πολύ για όλα όσα μάθαμε για σένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλεονίκη μου! Εμείς έχουμε γενέθλια και την ίδια μέρα χαχαχα! <3 Ναι κι εμένα μ'αρέσει αυτό το tag. Όσο για τα χαρακτηριστικά, σίγουρα βοήθησε πολύ η οικογένειά μου.

      Διαγραφή
  2. και μένα μου αρέσουν αυτά τα tag γιατί μαθαίνεις πολλά για τον άλλο :, να κάνεις και το 50 random thing σε video κάποια στιγμή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχα κάνει στις πολύ αρχές, αλλά το έκρυψα γιατί δε μ'άρεσε καθόλου τελικά. Θα το κάνω πάλι κάποια στιγμή, στα ελληνικά αυτή τη φορά.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ στο 7 και εγω σχέση θα επελεγα! Ο έρωτας πάνω απο όλα! :p
    Φιλιά

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίες απαντήσεις! <3 Συμφωνώ απόλυτα με το ότι πρέπει να είμαστε θετικοί άνθρωποι- δεν κερδίζουμε κάτι με το αντίθετο! ;)
    Φιλιά,
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι, εξάλλου σε όλα υπάρχει κάτι θετικό. Αν όχι για σένα, τουλάχιστον για τους άλλους. Φιλιά Μαρία μου!

      Διαγραφή
  5. Ομορφες απαντησεις :) ειμαι και εγω καρκινακι με ωροσκοπο παλι καρκινο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα :)
    Συμφωνώ σε πολλά μαζί σου ..

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το 7 ήταν food for thought!ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το βρήκες τροφή για σκέψη! Όπως και να το κάνεις, δε μπορείς να κάνεις παιδιά με τους φίλους σου. Και η δημιουργία οικογένειας είναι απ'τα σημαντικότερα πράγματα σ'αυτή τη ζωή. Και οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι, αλλά ο άνθρωπος της ζωής σου θα είναι ο άντρας σου, όχι η κολλητή σου.

      Διαγραφή
  8. Να που βρήκες κάτι που δεν ήξερα ήδη! Το 10 :P Αν και νομίζω είχα ακούσει να λες ότι σου αρέσει, όχι ότι ήταν ο αγαπημένος σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνοχή στον τρόπο σκέψης του συνάδει πολύ με τον δικό μου! Το "Μια σειρά από ατυχή γεγονότα" είναι η αγαπημένη μου σειρά βιβλίων, αυτό σίγουρα το έχω πει χαχαχα!

      Διαγραφή