Σελίδες

Lierac Demaquillant Douceur

Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα ακόμα προϊόν της Lierac, το οποίο χρησιμοποίησα πολύ το τελευταίο διάστημα, και είναι πραγματικά υπέροχο!
Πρόκειται για το νερό ντεμακιγιάζ της Lierac, Demaquillant Douceur.

 
Είναι το δεύτερο νερό micellaire που δοκιμάζω (το πρώτο ήταν της L'Oreal, θα σας κάνω σύντομα review και γι'αυτό) και αυτό που μ'άρεσε περισσότερο.
Αφαιρεί το μακιγιάζ πανεύκολα, χωρίς ν'αφήνει υπολείμματα, έχει ένα διακριτικό άρωμα (δεν είναι κλασσικό micellaire, όπως το Bioderma ας πούμε), και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή αλλά ταυτόχρονα ενυδατωμένη.

Ειδικά στο θέμα της μάσκαρα το λάτρεψα, βγάζει αμέσως ακόμα και τη δυσκολότερη. Χμ, τουλάχιστον αυτό κάνει με τις άφθονες στρώσεις της Rocket που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό.
Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να του βρω, με μία επιφύλαξη ωστόσο, είναι ότι με τσούζει λίγο αν μπει στα μάτια κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ των ματιών. Και λέω με επιφύλαξη γιατί πιστεύω ότι δε φταίει το νερό, αλλά τα συστατικά των καλλυντικών σε συνδυασμό με το νερό - το παθαίνω σχεδόν με όλα τα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Τίποτα ενοχλητικό, ή που να μου προκάλεσε ερεθισμό, απλά σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να το αναφέρω.

Επίσης, σε αντίθεση με άλλα ντεμακιγιάζ, έχω την εντύπωση ότι διαρκεί περισσότερο. Χρησιμοποιώ λιγότερη ποσότητα απ'όση χρειάζομαι συνήθως, και έχω ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η τιμή του είναι στα 16 ευρώ, ωστόσο online το έχω βρει και 10, και σίγουρα πρόκειται για ένα προϊόν στο οποίο θα ξαναεπιστρέψω στο μέλλον.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;
Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα ντεμακιγιάζ;

37 σχόλια:

  1. tsimphmenh timh alla fantazomai polu kalo kai voliko!!S eyxaristoume gia to review Marianna!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το έχω ήδη βάλει στο μάτι και μετά το review σου το θέλω ακόμα περισσότερο! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το δοκιμάσεις θα το λατρέψεις πιστεύω! Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και με σχεδόν καθόλου τρίψιμο!

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει νεράκια micellaire ακόμα, αν και πολύ το θέλω. Το θέμα με το τσούξιμο στα ματιά το έχω παρατηρήσει και εγώ σε πολλά προϊόντα ντεμακιγιάζ αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι οφείλεται κυρίως στα συστατικά του μακιγιάζ (ειδικά στη μάσκαρα) παρά στο προϊόν αυτό καθαυτό.
    Φιλιά,
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ, αλλά είπα να το αναφέρω. Για μένα είναι ένα πολύ καλό προϊόν πάντως, ακόμα και μ'αυτό το "μειονέκτημα". Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. αν μπορεσω να το βρω με 10 ευρω θα το δοκιμασω σιγουρα..πολυ φθηνοτερο απο το Bioderma...εχεις μια αγαπη στα Lierac ee?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Bioderma θέλω πολύ να το δοκιμάσω, αλλά να σου πω προτιμώ αυτό με το ελάχιστο άρωμα (μένει μετά και στην επιδερμίδα και είναι υπέροχο)! Τα Lierac όπως λέει και η Eve παρακάτω, αν τα δοκιμάσεις τα λατρεύεις με τη μία!

      Διαγραφή
  5. Το έχω δοκιμάσει κάνα δυο φορές, γιατί το χρησιμοποιεί η φίλη μου και μπορώ να πω ότι θα συμφωνήσω απόλυτα με ό,τι αναφέρεις! Επίσης, να σημειώσω ότι επειδή για το ντεμακιγιάζ στην περιοχή των ματιών παίρνω το χρόνο μου και το κάνω αρκετά αργά και προσεκτικά δεν μου προκάλεσε κανένα απολύτως τσούξιμο στα μάτια! Ευτυχώς! Αλλά λέω και πάλι ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, ώστε να είναι έγκυρη η γνώμη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μωρέ, συμβαίνει μόνο αν το παρακάνεις λίγο με την ποσότητα, αλλιώς δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Χαίρομαι που σ'αρέσει και σένα πάντως, και σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  6. Χμ... αυτό με το τσούξιμο στα μάτια έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν φταίνε τα προϊόντα ντεμακιγιάζ γιατί εγώ και που κλαίω ξαφνικά τσούζουν τα μάτια μου...

    Αν το βρω σε προσφορά μπορεί και να το δοκιμάσω μ' έπεισε το review σου! χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα καλά ναι, εμένα τσούζουν αρκετά συχνά πλέον! Αν το δοκιμάσεις να μου πεις πώς σου φάνηκε! Είναι πολύ καλό, πιστεύω θα σ'αρέσει!

      Διαγραφή
  7. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μου αρεσει οπως το βλεπω σαν συσκευασια πρεπει να ειναι βολικο με την αντλια και να μην τελειωνει τοσο γρηγορα οπως συνηθως με αυτα τα νερακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αντλία βοηθάει πολύ! Και γενικά ξεβάφει τόσο εύκολα που δε θες και πολύ!

      Διαγραφή
  8. Δεν ειναι ασχημη η τιμη του αν το συγκρινεις με Bioderma και μου ακουγεται σουπερ ,ασε που απο μερικα Lierac που δοκιμαζω τελευταια τετοια ποιοτητα δε τη περιμενα!Ειναι απιθανα!Σιγουρα θα το δοκιμασω! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σίγουρα καλύτερη τιμή από Bioderma! Γενικώς από Lierac είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, δεν έχω δοκιμάσει κάτι που να μη μ'αρέσει. Αν το δοκιμάσεις θα περιμένω τη γνώμη σου!

      Διαγραφή
  9. Θέλω να πάρω ένα παρόμοιο και ακόμα είμαι σε διαδικασία που να τα ψάχνω και να συγκρίνω reviews. Έχω και ευαίσθητα μάτια και φοβάμαι λίγο :/
    Πολύ ωραίο το review σου πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε η Lierac είναι εγγύηση πιστεύω! Θα τα πούμε κι από κοντά αυτά, σ'ευχαριστώ αγάπη!

      Διαγραφή
  10. Δεν το έχω δοκιμάσει φαίνεται ωραίο και κάθε τι σε νεράκι απλά το θέλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, είναι πολύ ωραίο το συγκεκριμένο, αν το πετύχεις σε προσφορά αξίζει να το δοκιμάσεις!

      Διαγραφή
  11. Το έχω το συγκεκριμένο είναι από τα αγαπημένα μου αν και τελευταία χρησιμοποιώ εναλλάξ Avene, La Roche Posay και Sensibio. Όσο για το σχόλιο της Βασιλικής αν δοκιμάσεις Λιερακ ενθουσιάζεσαι και μένεις πιστή, όσα και να δοκιμάσεις. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο προβεβλημένα και γνωστά όσο στο εξωτερικό και δη στη Γαλλία! Αν το βρεις δε και σε προσφορά Βασιλική μου να το πάρεις οπωσδήποτε! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα θα είναι πολύ καλά, είμαι σίγουρη, αλλά στο συγκεκριμένο λατρεύω και το άρωμα! Θα δοκιμάσω κι άλλα πάντως κάποια στιγμή. Συμφωνώ για τα Lierac!

      Διαγραφή
  12. αααχ είναι πολύ ενδιαφέρον... Δεν το ήξερα... btw η rocket και γω πιστεύω πως βγαίνει πιο δύσκολα από κάθε άλλη μη αδιαβροχη μάσκαρα... εγώ τώρα τελειώννω ένα ακόμα νερακι της l'oreal αλλα νομιζω ότι κάποια στιγμή θα του δώσω μια ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ θα ξαναπάρω το L'Oreal λόγω της τιμής του, αλλά αυτό είναι μακράν καλύτερο κι αν το πετύχεις με 10 ευρώ αξίζει πολύ περισσότερο!

      Διαγραφή
  13. Έχω μια αγάπη με τα νεράκια και το bioderma μου έκατσε καλά,αλλά είναι ακριβό για να το ξαναπάρω και έχω βολευτεί με αυτό της L'OREAL.Της Lierac δεν το ήξερα,αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό σίγουρα από online φαρμακείο γιατί η τιμή του είναι και αυτού ακριβούτσικη!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, της L'Oreal είναι η καλύτερη λύση νομίζω. Από online φαρμακείο βολεύει καλύτερα και αξίζει για μένα!

      Διαγραφή
  14. Κάποια περίοδο ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποιο της συγκεκριμένης εταιρίας απλά δεν έβρισκα το κατάλληλο.. Το συγκεκριμένο για τι τύπο επιδερμίδας είναι;;

    P.S: Έχεις βραβειάκι στο blog μου.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'ό,τι βλέπω δε λέει για τι τύπο δέρματος είναι, φαντάζομαι για όλους. Δεν το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή, το έψαξα στο ίντερνετ όμως, αν δω ότι λέει θα σου στείλω στο facebook!

      Διαγραφή
    2. Κι ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι Κλεονίκη μου!

      Διαγραφή
  15. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια και από φίλες μου, οπότε αρχίζω να το σκέφτομαι! Ωραίο post!

    Evi xoxo

    The Notebook of a Fashion Lover

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι αξίζει μία δοκιμή! Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  16. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ προιόν Lierac αλλά θα ήθελα πάρα πολύ!
    Πέρνα μία βόλτα από το blog μου, σου έχω βραβειάκι :)
    http://maquillage-bylila.blogspot.gr/2013/09/liebster-blog-my-second-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβείο Λιλάκι μου! Τα Lierac είναι εγγύηση για μένα, αν δοκιμάσεις θα τα λατρέψεις νομίζω!

      Διαγραφή
  17. Έχω της Avene, έχω της Bioderma, τώρα με έβαλες σε πειρασμό και θα πάρω και της Lierac!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το έχω δοκιμάσει κι είναι όντως εξαιρετικό!Το είχα πάρει από ένα event και το έδωσα στη μαμά μου,αλλά το τίμησα δεόντως κι εγώ..:Ρ Ίσως αντί για το Bioderma να προτιμήσω αυτό την επόμενη φορά! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Bioderma δεν το έχω δοκιμάσει, και πολλοί προτιμούν αυτό, αλλά νομίζω ότι κι εγώ της Lierac θα προτιμούσα. Μεγάλο συν η συσκευασία και το άρωμά του!

      Διαγραφή