Σελίδες

Maybelline Browdrama sculpting brow mascara review

Όταν το είδα, δεν ήθελα και πολύ. Ήταν Maybelline, ήταν μάσκαρα για τα φρύδια, είχε λιγότερο από 6 ευρώ, ήθελα ένα τέτοιο προϊόν γιατί είχα δοκιμάσει το αντίστοιχο διάφανο gel της Essence και δεν έκανε τίποτα, ε το πήρα. Και καλά έκανα.

Καταρχάς να σας πω (για όσες δεν με ξέρετε εμφανισιακά) πως έχω φυσικά παχιά φρύδια, με μακριές τρίχες. Που αυτό ένα πράγμα σημαίνει. Θέλω μάσκαρα φρυδιών. Η συγκεκριμένη διατίθετο σε 3 χρώματα, εκ των οποίων το πιο σκούρο έκανε για τα δικά μου φρύδια.

Το συγκεκριμένο προϊόν λοιπόν, σκληραίνει τα φρύδια και τα κρατάει στη θέση τους. Ειδικά για εσάς που τα γεμίζετε, νομίζω πώς είναι μία καλή επιλογή αφού "σφραγίζει" το αποτέλεσμα. Να σας πω πώς φεύγει αρκετά δύσκολα, όπως μία κανονική μάσκαρα, και ευτυχώς δε μεταφέρεται αφού στεγνώσει. Τονίζει πολύ ωραία και φυσικά τα φρύδια, όμως δεν τα γεμίζει, οπότε αν σας είναι απαραίτητο το μολύβι/σκιά, μην το παραλείψετε νομίζοντας ότι η μάσκαρα θα το αντικαταστήσει.


Όσο για το βουρτσάκι του, βολεύει αρκετά και έχω την εντύπωση πως χτενίζει και καλύτερα τα φρύδια σε σχέση με άλλα παρόμοια προϊόντα που έχω δοκιμάσει.

Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να του βρω, είναι πως - όπως με όλα τα υπόλοιπα gel φρυδιών - με το πέρασμα της ώρας, τον ιδρώτα και το άγγιγμα, ίσως κάνει τα φρύδια σας να ασπρίσουν ελάχιστα επιφανειακά. Προσωπικά όμως λατρεύω το αποτέλεσμά του, οπότε δεν είναι κάτι που θα με αποτρέψει απ'το να το αγοράσω.

Δε σας έχω βάλει κάποια φωτογραφία καθώς τα φρύδια μου δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες, πέραν της τιθάσευσης, και τα pixels της κάμεράς μου δεν πιάνουν το αποτέλεσμα, όμως μία κοπέλα με ταλαιπωρημένα φρύδια πιστεύω θα δει μεγάλη διαφορά.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν για τα φρύδια;

27 σχόλια:

  1. Σίγουρα δεν είμαι απ'αυτές που μπορούν να παραλείψουν τη σκιά ή το μολυβάκι φρυδιών! Ωστόσο, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και οικονομικό! Πολύ ιδιαίτερο βουρτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω ένα τέτοιο προιόν τώρα που περιποιούμαι κάπως τα φρύδια μου! Είναι και οικονομικό! Θα το σκεφτώ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει μία δοκιμή νομίζω, ειδικά το πιο ανοιχτό είναι και στο χρώμα σου, όπως σου είπα!

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ ωραίο προιόν. Εγώ χρησιμοποιώ μία σκιά μόνο για να τονίζω το σχήμα τους αλλά αρκετό καιρό θέλω να δοκιμάσω και ένα eyebrow gel. Πολύ καλό το review σου :) :)
    Θα χαιρόμουν αν περνούσες και από το δικό μου μπλογκ. http://mintfloraldiary.blogspot.gr/
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν και πολύ οικονομικό! Ήρθε την κατάλληλη στιγμή, γιατί ήθελα να αγοράσω ένα, αλλά να μην μου κοστίσει πολύ! :)
    Υπέροχο review Μαριάννα μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλη φαινεται, εγω δεν χρειαζομαι καθολου να κανω κατι αλλα τα περναω απαλα λιγο με ενα μολυβακι για να δειχνουν πιο ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις κοντές τρίχες δεν το χρειάζεσαι, εμένα όμως είναι αρκετά μακρυές και πρέπει κάπως να τις κάνω να μένουν στη θέση τους, χαχαχα!

      Διαγραφή
  6. Μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον απ'όταν είχα πρωτομάθει για την κυκλοφορία του αλλά περίμενα να στοιχίζει 12 ευρώ και.. εντάξει αυτό ήταν, θα πάω σήμερα κιόλας να το πάρω!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ πιο ακριβό το περίμενα, ευτυχώς όμως έχει καλή τιμή!

      Διαγραφή
  7. Ενδιαφέρον!Και τα δικά μου φρύδια θέλω να μένουν στη θέση τους!!Οπότε χρήσιμο μου ακούγεται!! ;)
    Ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν κι εμένα, ε; Πιστεύω θα σε βοηθήσει αρκετά το συγκεκριμένο!

      Διαγραφή
  8. Αχχ και έψαχνα κάτι τέτοιο.Να σαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ'ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου! Εμένα πάντως ό,τι έχει βγάλει σχεδόν μ'άρεσε. Είμαι Maybelline girl πολλά χρόνια, χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν εχω ασχοληθεί καθόλουυυυυυυ με φρύδια γιατί βαριέμαι την εξτρα διαδικασία!δεν εχω ιδέα τι πρέπει/χρειάζομαι να πάρω!!Μολύβι...σκιά...μάσκαρα???
    πφφ...δύσκολα πράγματα!αχαχχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλύτερο νομίζω είναι η σκιά! Και ίσως λίγη μάσκαρα για να κλειδώσει το αποτέλεσμα! Ναι κι εγώ σπάνια κάνω κάτι, αλλά αν δε βαφτώ καθόλου θα τα τονίσω κάπως.

      Διαγραφή
  11. Αχ πολύ μου άρεσε και το θέλω!!!Αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ μια αντίστοιχη μάσκαρα από την essence της σειράς guerilla gardening και κάνει πολύ καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από Essence για τα φρύδια έχω χρησιμοποιήσει μόνο το διάφανο gel και δε μ'άρεσε καθόλου, αυτό που λες όμως ακούγεται ενδιαφέρον, είχε αρκετά καλά κομμάτια η συγκεκριμένη σειρά! Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο Θεοδότα μου!

      Διαγραφή
  12. Φαίνεται ωραίο προϊόν,σίγουρα θα μου φαινόταν χρήσιμο!Χρησιμοποιώ συνήθως ένα μολύβι φρυδιών από Essence,είναι πολύ καλό κι απίστευτα σταθερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, απ'τα μολύβια της Essence είμαι πολύ ικανοποιημένη! Πάντως αν έχεις μακριές τρίχες κι εσύ, νομίζω θα σ'αρέσει! Αν και, και κοντές να'χεις, πάλι νομίζω δίνει πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  13. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το review. Σκέφτομαι πολύ να το πάρω μιας και δίνω πολύ σημασία στα (τραγικά) φρύδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε! Τραγικά λέει! Να το πάρεις, εμένα μ'αρέσει πολύ! Περιμένω τη γνώμη σου!

      Διαγραφή
  14. Πολύ καλό review και ενδιαφέρον προιόν...Έψαχνα κάτι που να τονίζει τα φρύδια μου, αλλά να μην τα κάνει αφύσικα! Σίγουρα θα το πάρω, η τιμη του είναι τόσο δελεαστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω θα σ'αρέσει πολύ τότε! Η τιμή του όντως είναι δελεαστική!

      Διαγραφή