Σελίδες

AST Products Oil Perfume Review

Γεια σας κορίτσια!
Με αφορμή το διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα μου μέχρι τη Δευτέρα, σε συνεργασία με τον Αστέρη, των AST products-no ordinary soaps, (για να πάρετε μέρος κάντε κλικ εδώ),
είπα στο σημερινό post να σας μιλήσω για ένα άρωμα... των AST products (τι άλλο;).

Το συγκεκριμένο άρωμα είναι ένα έλαιο σε μορφή roll-on, ό,τι πρέπει δηλαδή για μέσα στη τσάντα, αφού μπορείτε να το βάλετε όποια στιγμή θέλετε, όπου κι αν βρίσκεστε.
Αν και λέει ότι μυρίζει marzipan - και όντως μυρίζει και έτσι - η μυρωδιά του μου θυμίζει περισσότερο φυστίκι. Έχει ένα γλυκό και σχετικά βαρύ άρωμα, ωστόσο το βρίσκω ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.


Η διάρκειά του είναι καλή (σίγουρα το μυρίζω πάνω μου μέχρι το τέλος της ημέρας), ενώ είναι πολύ ιδιαίτερο σε σχέση με ό,τι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Πρόκειται για μία μυρωδιά που δε συναντάται εύκολα στα μαγαζιά, οπότε αν ψάχνετε κάτι ξεχωριστό, go for it!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα AST products-no ordinary soaps, μπορείτε ν'απευθυνθείτε στη σελίδα τους στο facebook που θα βρείτε εδώ!
Στη σελίδα τους θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων περιποίησης με υπέροχες συσκευασίες και μυρωδιές, όπως Strawberry Cheesecake, Oreo Cookies, Vanilla Ice Cream, και άλλες!

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο άρωμα;
Περιμένω τα σχόλιά σας και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

15 σχόλια:

  1. Τσέκαρα την εταιρία γιατί δεν την ήξερα και όντως έχει ιδιαίτερα προϊόντα αλλά όπως βλέπω δεν έχει κατάστημα μέχρι στιγμής..μόνο ηλεκτρονικά. Πάντως έτσι όπως περιγράφεις το άρωμα..δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα! Έλαβα μέρος και σε αυτόν τον διαγωνισμό μπας και γυρίσει η τύχη μου! φιλιά Μαριάννα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως δεν είναι συνηθισμένο! Ναι, δεν έχουν κατάστημα αλλά η σελίδα τους στο facebook έχει όλα τους τα προϊόντα και μ'ένα μήνυμα μπορείς να μάθεις τις τιμές!

      Διαγραφή
  2. πολυ ενδιαφερον..αυτα τα μπουκαλακια με το roll on ειναι πολυ πρακτικα...μου αρεσε πολυ η σελιδα τους καποια στιγμη θα παραγγειλω καποια πραγματα να τα δοκιμασω...γενικα πρεπει να στηριζουμε τις καλες προσπαθειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδιαίτερο το άρωμά του. Δεν έχω μυρίσει κάτι παρόμοιο, έτσι νομίζω τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμίζει φυστίκι! Δε μου θυμίζει κάποιο άρωμα, ίσως το Creme de Pistache από Laura Mercier μόνο!

      Διαγραφή
  4. και μπισκοτα ορεο;πολυ πρωτοτυπες κ ιδιαιτερες μυρωδιες.θα το κοιταξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως να μυρίζει σαν το pistachio της Laura Mercier!!!Ιδιαίτερο άρωμα και πολύ ωραίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτη φορά βλέπω το συγκεκριμένο λαδάκι, και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, αφού από τη μυρωδιά που περιέγραψες, μου αρέσει ήδη!χιχι
    Πολύ όμορφο το ποστ σου, φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαινεται πολυ ενδιαφέρεσαι η μυρωδιά, αλλα δεν ξερω αν θα με βόλευε το ρόλ ον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή