Σελίδες

The Skincare Legend

Η Eight Hour Cream αποτελεί ένα απ'τα γνωστότερα προϊόντα περιποίησης και όχι άδικα. Δημιουργήθηκε το 1930 από την Elizabeth Arden, η οποία ήθελε με αυτήν να θεραπεύσει τις πληγές στα πόδια του αλόγου της (πράγμα που πέτυχε).
Βλέποντας τα αποτελέσματα της κρέμας, μία πελάτισσα της Arden, αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει και στο τραυματισμένο γόνατο του παιδιού της, το οποίο με τη χρήση της, μέσα σε 8 ώρες είχε επουλωθεί.
Έτσι, πήρε την ονομασία Eight Hour Cream.

Όταν λοιπόν στο ταξίδι μου στην Αγγλία βρέθηκα μπροστά σε αυτό το υπέροχο βαζάκι της Χριστουγεννιάτικης συλλογής, δεν μπόρεσα να του αντισταθώ.


Η συγκεκριμένη κρέμα όχι μόνο αποτελεί κόσμημα για το boudoir μου, αλλά η χρήση της μου χαρίζει κι αυτή την μοναδική αίσθηση πραγματικής περιποίησης και πολυτέλειας που όλες έχουμε ανάγκη μερικές φορές. 

Πέραν απ'την πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα μου, καταφέρνει να θεραπεύσει τα χείλη μου από σκασίματα και πληγές (δε συγκρίνεται με κανένα ενυδατικό χειλιών), ενώ με βοηθά στην επούλωση μικροτραυματισμών.
Πραγματικά νιώθω πως αναπλάθει την επιδερμίδα μου, ενώ τα αποτελέσματά της όντως είναι ορατά μέσα σε 8 περίπου ώρες.

Η υφή της είναι πολύ παχιά και σχετικά κολλώδης, ενώ το χρώμα της πορτοκαλί.
Έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα που δε μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένο, όμως πολλοί βρίσκουν απωθητικό (υπάρχει και έκδοση της συγκεκριμένης κρέμας χωρίς άρωμα, ωστόσο έχω διαβάσει πως δεν είναι τελείως άοσμη).


Οι χρήσεις της, πάρα πολλές.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προστατευτικό του δέρματος ενάντια στις καιρικές συνθήκες (ο Πρίγκηπας Harry την χρησιμοποίησε και στο ταξίδι του στην Ανταρκτική), μάσκα για το πρόσωπο, serum κατά του φριζαρίσματος στα μαλλιά, κρέμα για τις παρανυχίδες, highlighter, lipgloss, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για τα καψίματα απ'τον ήλιο, ή τους ερεθισμούς που προκαλεί η αποτρίχωση.

Είναι το απόλυτο all-in-one προϊόν περιποίησης, και το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα είναι ο χρόνος δράσης του.
Σίγουρα πρόκειται για μία κρέμα που θα αγοράζω ξανά και ξανά και προτείνω!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;
Περιμένω τα σχόλιά σας και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

Υ.Γ.: Πλέον μπορείτε να τη βρείτε σε καλή τιμή και στο eyewish.gr, κάνοντας κλικ εδώ!

34 σχόλια:

  1. Τι ωραίο προιόν!Που μπορούμε να το βρούμε και πόσο έχει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι η απόλυτη κρέμα! Υπάρχει αν δεν κάνω λάθος στα Notos Galleries και στο Attica. Δεν πρέπει να είναι ακριβή (γι'αυτά που προσφέρει τουλάχιστον), γύρω στα 20 ευρώ έχει νομίζω. Θα τη βρεις πάντως σύντομα και στο eyewish.gr σε χαμηλότερη τιμή λογικά, οπότε έχε κι αυτό στο νου σου.

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον προιόν!!
    Θέλω μία eight hour αλλά όχι αυτή που ειναι τόσο παχύρευστη!
    Kαλό Σαββατοκύριακο!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως πιστεύω πως αυτή, ως original προϊόν, είναι καλύτερη απ'τις άλλες που έβγαλαν μετά. Αν δοκιμάσεις κάποια πάντως πες μου τη γνώμη σου γιατί σίγουρα θέλω να δοκιμάσω πολλά ακόμα από Elizabeth Arden. Καλό Σαββατοκύριακο επίσης Βίκυ μου!

      Διαγραφή
  3. Εγώ αποφεύγω να δοκιμάσω αυτή την κρέμα λόγω της μυρωδιάς που όλοι λένε ότι είναι χάλια αλλά πάλι αν είναι τόσο καλή μήπως να ζητούσα κανένα δειγματάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ γι'αυτό δίσταζα αλλά είναι τόσο καλή που πραγματικά δε θα σε νοιάζει η μυρωδιά. Εξάλλου σκέψου πως είναι "φυσική" η μυρωδιά της, είναι μία απλή σε σύσταση κρέμα, εμένα οι ψεύτικες και χημικές μυρωδιές είναι που μ'ενοχλούν. Σίγουρα να ζητήσεις δείγμα, και φρόντισε να το χρησιμοποιήσεις με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς για να έχεις μία γενική πρώτη γνώμη!

      Διαγραφή
  4. Ειναι πολύ ενδιαφέρον προϊόν κι απο όσα μας περιγράψεις αξίζει να το αποκτήσεις... Στις θεραπευτικές - αναπλαστικες του ιδιότητες επουλώνει πχ σημάδια που αφήνει η ακμή η σημάδια απο παλιές πληγές; Μπράβο και πολύ ωραίο άρθρο Μαριαννα!! Xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν έχω σημάδια ακμής οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά κάτι τέτοιο, φαντάζομαι αν το ψάξεις λίγο στο internet κάτι θα βρεις. Πάντως σε κοψίματα/μικροτραυματισμούς/πολύ ταλαιπωρημένα χείλη, κάνει δουλειά.

      Διαγραφή
  5. Κρεμα θαυμα με λιγα λογια!!! Πολύ καλη φαινεται! Φυσικα και θα την δοκιμαζα:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα θα την δοκιμάσω αφού όπως είδα σε ένα σχόλιο παραπάνω απάντησες ότι την βρίσκουμε και Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μοιάζει καταπληκτικό προϊόν! Δεν ήξερα καθόλου για τα παραδείγματα που ανέφερες. Ουαου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά, Κοραλλία δοκίμασέ την με την πρώτη ευκαιρία!

      Διαγραφή
  8. υπεροχη φαινεται..θα την εχω στα υποψη...η wishlist Ολο και μεγαλωνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μοναδική, αν την πάρεις πες μου οπωσδήποτε γνώμη, εγώ πραγματικά τη λατρεύω!

      Διαγραφή
  9. Είναι πολύ ενδιαφέρον προϊόν! Αν και φοβάμαι την υφή και τη μυρωδιά! Θα την έχω όμως σίγουρα στα υπόψη! ;) Και θα ξαναπώ για το τέλειο intro στο facebook!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι! Η υφή μοιάζει λίγο με ζεστή χαλάουα, είναι πηχτή. Δεν είναι η κρέμα που θα βάλεις για να βαφτείς και να βγεις έξω δηλαδή, αλλά η κρέμα που θα βάλεις για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου.

      Διαγραφή
  10. τυχερούλα!
    Καταπληκτική ακούγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φαίνεται πολύ καλό προϊόν!Και με τόσες χρήσεις θα αξίζει τα λεφτά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα η τιμή της ήταν η μεγάλη έκπληξη, περίμενα να κάνει 40-50 ευρώ ας πούμε - που και τόσο να έκανε, θα τα άξιζε για μένα. Αξίζει πολύ!

      Διαγραφή
  12. Αααααα νομιζω οτι το θέλω,
    ειναι το τελειο προιόν
    για να έχεις μαζι σου σε διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ακριβώς! Είναι πραγματικά all-in one, και για το πρόσωπο, και για το μακιγιάζ, και για τα μαλλιά, και για το σώμα!

      Διαγραφή
  13. Ουαου τελεια φαινεται, γενικα λατρευω τα προιοντα που κανουν πολλα γιατι δεν μου αρεσει να εχω πολλα προιοντα...χανομαι :P σιγουρα θα την δοκιμαζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα είναι σίγουρα must-have προϊόν, αν τη δοκιμάσεις πες μου τη γνώμη σου!

      Διαγραφή
  14. Εγώ πάλι δεν μπορώ να ξεπεράσω με τίποτα την απαίσια (για μένα) μυρωδιά της! Και ενώ έχω χρησιμοποιήσει αρκετά προϊόντα που δεν μου άρεσε η μυρωδιά τους, αυτή δεν την αντέχω με τίποτα χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Εμένα πλέον μ'αρέσει κιόλας να φανταστείς. Αυτή που δεν άντεξα με τίποτα ήταν η μυρωδιά μιας ενυδατικής προσώπου από Palmer's. Λες κι έβαζα ουΐσκυ στο πρόσωπό μου ένιωθα.

      Διαγραφή
  15. πραγματικά πολυχρηστική, δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά με ψήνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αξίζει γιατί είναι και πολυχρηστική και αποτελεσματική!

      Διαγραφή
  16. Εκτός από το ότι όπως είπες είναι ένα κόσμημα η συσκευασία, πρέπει να προσφέρει και ένα τέλειο αποτέλεσμα!!! Αχ τι μου κάνεις τώρααα!! Και πόσο όμορφο το πορτοκαλί της χρώμα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλεια μέσα-έξω, την αγαπώ! Αγόρασέ την με την πρώτη ευκαιρία!

      Διαγραφή