Σελίδες

Korres yoghurt after-sun

Γεια σας!
Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που χρησιμοποίησα πολύ αυτό το καλοκαίρι, και δεν είναι άλλο από το after-sun του Κορρέ με γιαούρτι.

Το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται σε πρόσωπο και σώμα, και είναι απίστευτα δροσιστικό.
Απαλύνει πολύ το κάψιμο απ'τον ήλιο, ενώ προσωπικά το χρησιμοποιούσα και για απλή ενυδάτωση.
Απορροφάται πολύ εύκολα χωρίς ν'αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα, και γενικώς είναι το δεύτερο after-sun του Κορρέ που μ'ενθουσιάζει, πιστεύω πως αν δε το έχετε δοκιμάσει αξίζει μία δοκιμή!

Εσείς ποιο after-sun χρησιμοποιήσατε φέτος;
Περιμένω τα σχόλιά σας και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

18 σχόλια:

  1. Oooh, I would love to have so much sun to use this one!
    Summer come back!!!

    visit me soon on
    http://pearlinfashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο ποστ !!! τώρα που το λεσ εχω ένα δείγμα από το συγκεκριμένο θα το δοκιμάσω !!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ το, εννοείται! Είναι τόσο δροσιστικό, ειδικά για το πρόσωπο ή για τα κουρασμένα πόδια!

      Διαγραφή
  3. Εγώ χρησιμοποίησα aloe vera gel αλλά θέλω να δοκιμάσω του Κορρέ, ακούγεται πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω διαφέρουν αρκετά, και λογικό είναι. Αλλά να σου πω την αλήθεια, αν καώ πολύ, aloe vera θα προτιμήσω, μόνο και μόνο γιατί είναι το πιο φυσικό που μπορώ να βάλω. Του Κορρέ το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση σαν ανακούφιση απ'τη ζέστη, σε έντονο κάψιμο δε θα το έβαζα, θα προτιμούσα κάτι πιο αγνό.

      Διαγραφή
  4. Μ' αρέσουν αυτού του είδους τα προϊόντα, κάνουν μεγάλη διαφορά στο δέρμα, αν και δεν έχω το συγκεκριμένο φαίνεται καλό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το δεύτερο after-sun του Κορρέ που δοκιμάζω και μπορώ να πω πως είναι τα καλύτερα του είδους τους (από τα καλλυντικά πάντα). Δροσίζει, απορροφάται εύκολα, είναι πολυχρηστικό, έχει αντλία, ωραία υφή, γενικώς αξίζει πιστεύω αν ψάχνεις after-sun.

      Διαγραφή
  5. Εγώ δεν χρησιμοποίησα κάποιο φέτος, ενυδάτωνα απλά το σώμα και το πρόσωπο με απλές ενυδατικές κρέμες αλλά του χρόνου θα το δοκιμάσω σίγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι ενυδατικές μια χαρά είναι, απλά το συγκεκριμένο εκτός του ότι ήταν πολύ δροσιστικό, ειδικά εκεί που με έβλεπε ο ήλιος, το δέρμα μου το απορροφούσε τόσο εύκολα που με βόλευε γιατί μπορούσα να ετοιμαστώ κατευθείαν!

      Διαγραφή
  6. Ωραίο φαίνεται, μου αρέσουν τα άφτερ σαν γιατί όχι μόνο ενυδατώνουν αλλά και δροσίζουν την "διψασμένη" και αφυδατωμένη επιδερμίδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ χρησιμοποίησα της castalia αλλά και αυτό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και δροσιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ήταν εξίσου καλό κι αυτό φαντάζομαι! Ναι, του Κορρέ μ'έχουν αφήσει γενικώς πάρα πολύ ευχαριστημένη!

      Διαγραφή
  8. Ο πρώτος που το χρησιμοποίησε ήταν ο άντρας, μιας και μια μέρα γύρισε από το μπάσκετ σαν αστακός! Έκανε τρομερή δουλειά. Απάλυνε και το κάψιμο και την απίστευτη κοκκινίλα. Σε 2 μέρες είχε πάλι το φυσικό χρωματάκι του. Εγώ το χρησιμοποίησα στις διακοπές μας, αντί για body lotion. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, ναι όντως κι εγώ το'βαλα και σε καμμένο δέρμα (μη φανταστείς υπερβολικά πράγματα βέβαια, έχω καεί και περισσότερο) και ήταν τόσο δροσιστικό! Ναι, και αντί του body lotion κάνει μια χαρά τη δουλειά του, κι εγώ το χρησιμοποιούσα έτσι! Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένη απ'τα after-suns του Κορρέ!

      Διαγραφή
  9. Δεν γίνεται να περάσει καλοκαίρι χωρίς after sun, και όντως, όταν σταμάτησα τα μπάνια συνέχισα να το χρησιμοποιώ σαν ενυδατική σώματος!! Κράτησε το μαύρισμα περισσότερο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικώς η καλή ενυδάτωση κάνει το δέρμα να κρατάει το μαύρισμά του - όχι ότι με καίει και να διατηρηθεί δηλαδή, σιγά το μαύρισμα που κάνω :P

      Διαγραφή