Σελίδες

Herra Protect Hair Perfume review & giveaway!

Τα αρώματα μαλλιών μου άρεσαν πάντα, νομίζω το είχατε καταλάβει και εδώ, και εδώ. Όταν λοιπόν πριν λίγο καιρό δοκίμασα για πρώτη φορά το άρωμα μαλλιών της εταιρείας Herra, βρήκα το τέλειο.
Βανίλια, σανταλόξυλο, λευκό γιασεμί, βραδινή ορχιδέα, τριαντάφυλλο, μόσχος, μιμόζα, ηλιοτρόπιο, κρίνος, ιταλικό περγαμόντο και μούσμουλο, είναι μερικά μόνο απ'τα συστατικά που συνθέτουν την υπέροχη μυρωδιά αυτού του αρώματος.
Ωστόσο, εκτός από το να αρωματίζει τα μαλλιά για πολλές ώρες (και πάνω από 24, πολλές φορές), το συγκεκριμένο προϊόν τα περιποιείται κιόλας. Το εκχύλισμα ηλίανθου που περιέχει, τα προστατεύει από τον ήλιο, εμποδίζοντας το ξεθώριασμα του χρώματος, ενώ το εκχύλισμα από καρπό ελιάς, λειτουργεί ως ασπίδα στη ρύπανση και τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, η γλυκερίνη που συμπεριλαμβάνεται στα συστατικά του, ενυδατώνει την τρίχα, σφραγίζοντας την υγρασία της.
Τέλος, ένα ακόμα θετικό στοιχείο, είναι πως αν και η μυρωδιά του Herra Hair Perfume έχει την ένταση ενός κανονικού αρώματος, δεν καλύπτει τη μυρωδιά του αρώματος που φοράω.

Αρωματίζει, προστατεύει και περιποιείται την τρίχα, έχει υπέροχη και πρακτική συσκευασία, ενώ φέρει την υπογραφή του James Davis, κορυφαίου επιστήμονα της Chanel και καταξιωμένου τριχολόγου της Αγγλίας. Με λίγα λόγια, είναι μοναδικό.
Θα το βρείτε στα κομμωτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μπορείτε να το παραγγείλετε και με αντικαταβολή, σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο σε κάποιο σημείο κοντά σας. Για περισσότερα, επισκεφθείτε την ελληνική σελίδα της εταιρείας, εδώ.

Και πάμε στο giveaway!
Μία από σας λοιπόν, θα κερδίσει ένα άρωμα μαλλιών της Herra, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα! Ο διαγωνισμός θα κρατήσει ένα μήνα και είναι ανοιχτός για Ελλάδα και Κύπρο!

a Rafflecopter giveaway

Καλή επιτυχία σε όλες, και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

36 σχόλια:

  1. καταπληκτικοοοοοοοοοοοοοοοοοο δωροοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee maria-magdalini miserli-gagtzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΙΟΝ!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστουμε μαριαννα οτι επιθυμεις καλο φθινοπωρο καταπληκτικο δωρο να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ομορφο δωρακι , φαινεται ενδιαφερον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας κακομαθαίνετε - Ένα μεγάλο Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. fainetai uperoxo th xairomoun na t dokimasw!! :) euxaristoume poluuu!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΙΟΝ και θα ηθελα να το δοκιμασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή