Σελίδες

Cocooning essentials.

Το Σαββατοκύριακο είναι η ώρα της περιποίησης για μένα, όπως άλλωστε και για τις περισσότερες γυναίκες. Σ'αυτό το post λοιπόν θα σας μιλήσω για μερικά προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα και μ'αρέσουν πολύ!
1. Nuxe Huile Prodigieuse: Το γνωστό ξηρό έλαιο της Nuxe. Το χρησιμοποιώ στο σώμα μου αλλά και το πρόσωπο μετά την απολέπιση και αφήνει το δέρμα πολύ απαλό!
2. Nourish Skin Range Radiance Hand Lotion: Μία κρέμα χεριών που μ'αρέσει πάρα πολύ. Είναι ενυδατική, απορροφάται πανεύκολα χωρίς ν'αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ έχει μία απίστευτη μυρωδιά τριαντάφυλλου.
3. LUSH Bubblegum Lip Scrub: Απολεπίζει, μυρίζει τσιχλόφουσκα και τρώγεται κιόλας. Απ'τα αγαπημένα μου προϊόντα της LUSH, αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει, κάντε το.
4. Soften Her: Δίσκος απολέπισης που αποτρέπει τις τρίχες απ'το να γυρνάνε προς τα μέσα. Το χρησιμοποιώ στα πόδια μου μετά το ξύρισμα και τ'αφήνει πάρα πολύ απαλά, χωρίς να τα ερεθίζει.
5. Konjac Sponge: Τα σφουγγαράκια αυτά είναι αρκετά δημοφιλή και όχι άδικα πιστεύω. Το συγκεκριμένο είναι εμποτισμένο με ροζ άργιλο Γαλλίας και το χρησιμοποιώ συνήθως με σκέτο νερό, μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου, πριν τη λοσιόν. Απολεπίζει πολύ απαλά το δέρμα αφήνοντας μία αίσθηση ενυδάτωσης!
6. Argan Dew Replenishing Argan Oil Mask: Πολύ ενυδατική και με υπέροχο άρωμα μάσκα μαλλιών (αν συνδυαστεί και με το αντίστοιχο έλαιο της σειράς, η μυρωδιά διαρκεί πολύ περισσότερο).
7. Argan Dew Moroccan Argan Oil: Το κλασσικό αγαπημένο αργανέλαιο. Το χρησιμοποιώ είτε κατά τη διάρκεια του μπάνιου, ρίχνοντας μερικές σταγόνες στο conditioner ή τη μάσκα μου, είτε μετά το μπάνιο, για έξτρα ενυδάτωση.
8. Mont Bleu Nail File: Μία γυάλινη λίμα που κάνει το λιμάρισμα παιχνιδάκι (έξτρα like για τα swarovski elements που την κάνουν πραγματικό κόσμημα για το νεσεσέρ).
9. La Mer Oil Absorbing Tonic: Η καλύτερη λοσιόν που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Έχω δει διαφορά και στη λιπαρότητα αλλά και στις ατέλειες που εμφανίζει κατά καιρούς η επιδερμίδα μου.

Εσείς ποια προϊόντα περιποίησης χρησιμοποιείτε τελευταία;
Πείτε μου στα σχόλια και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία Μάχη μου!!!!!!!!!
    Δυστυχώς έχω μόνο το Nuxe,που μου αρέσει πολύ!!
    Τα υπόλοιπα θέλω πολύ να τα δοκιμάσω...ειδικά το σφουγγαράκι!
    Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάχη μου??????/Μαριάννα μου!!χαχαχαχ
      Ημουν πριν στης Μάχης!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα κι εγώ πριν λίγο απάντησα σ'ένα σχόλιο της Μάχης και βλέπω τώρα το σχόλιό σου και λέω "ε;"! Το σφουγγαράκι είναι πολύ καλό, μου'κανε εντύπωση το ότι δεν με τράβαγε καθόλου το δέρμα. Συμπλήρωση: Το άφηνε και πολύ λαμπερό μετά. Γενικώς, πολύ καλό!

      Διαγραφή
  2. υπέροχο post με πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια! το λαδάκι της Nuxe απλά αγαπημένο! ^_^ έχω δημιουργήσει πρόσφατα ένα νέο blog ομορφιάς, έχει λίγα posts βέβαια ακόμα, αλλά αν ήθελες να το τσεκάρεις και να εγγραφείς θα χαιρόμουν πολύ! σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μία κ μία οι επιλογές σου. Όσο για το heart sponge και το lush scrub δεν έχω λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Cocooning! Πόσο χρειάζομαι μια μέρα χαλάρωσης και αντιστρές! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία προϊόντα όλα! Δυστυχώς βέβαια δεν έχω κανένα αλλά σίγουρα θέλω να πάρω το lip scrub της Lush!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το lip scrub είναι τέλειο απλά (και τρώγεται κιόλας). Αν βρεθείς στα Lush παρ'το!

      Διαγραφή