Σελίδες

Love is gold (ft. Project J & Merci Maman)

Τα κοσμήματα ολοκληρώνουν ένα ντύσιμο. Διακριτικά ή όχι, πάντα κάνουν τη διαφορά.
Όσο πιο λεπτά, τόσο περισσότερο ταιριάζουν με όλα, ενώ μου δίνουν την επιλογή να τα φορέσω και μαζί. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν, δύο τέτοια κοσμήματα που έχω ξεχωρίσει και δεν μπορώ να σταματήσω να φοράω είναι τα κολιέ από Project J και Merci Maman.
Το Project J είναι ένα κατάστημα που διαφέρει απ'τα άλλα. Έχει κοσμήματα για κάθε στυλ, ενώ ανανεώνεται συνεχώς, παρέχοντάς σας όλες τις νέες δημιουργίες διαφόρων Ευρωπαίων σχεδιαστών κοσμημάτων. Όσο για το Merci Maman, είναι ο πιο ενδιαφέρων προορισμός για ξεχωριστά δώρα, αφού όχι μόνο έχει υπέροχα σχέδια, αλλά κάθε ένα απ'αυτά είναι χαραγμένο είτε με κάποια φράση αγάπης, είτε με τα αρχικά της επιλογής σας (και τα συγκεκριμένα τα προτιμά και η Kate Middleton, αμέ). Τα κοσμήματα που ξεχώρισα εγώ, είναι το επιχρυσωμένο κολιέ - τόξο από Project J και η χρυσή καρδιά με χαραγμένο το αρχικό μου από Merci Maman. Απλός, θηλυκός, ιδανικός για κάθε μέρα συνδυασμός.

Εσείς ποια κοσμήματα δεν αποχωρίζεστε;
Πείτε μου στα σχόλια! Πολλά φιλιά και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

10 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι περνάω φάσεις, άλλες φορές φοράω συνέχεια κάτι και άλλες τίποτα... πάντως τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ένα σταυρουδάκι πολύ λεπτεπίλεπτο, δώρο μαμάς, το φοράω!!! Άσε που όντως αυτά τα μικρά και κομψά είναι που πάνε με όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ πολύ όμορφα :) εγώ φοράω ένα συνεχώς, το ίδιο καθε φορά. Είναι διακριτικό και σε ''ροζ χρυσό'', οπότε και μ αρέσει τόσο :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο όμορφα είναι τα λεπτεπίλεπτα κοσμήματα τόσο τα φοβάμαι με την αδεξιότητα που με διακατέχει! Τον τελευταίο καιρό φοράω πολύ αυτά που μου έκαναν δώρο στην αποφοίτησή μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο μ'αρέσουν τα μικροσκοπικά κολιέ!! Ειδικά αυτό με την καρδούλα υπέροχο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή