Σελίδες

Perfumed jewelry? Yes, please!

Τα κοσμήματα και τα αρώματα είναι δύο μεγάλες γυναικείες αγάπες. Το Perfumed Jewelry είναι λοιπόν ένα site που τις συνδυάζει, φτιάχνοντας... αρωματικά κοσμήματα (ω ναι!).
Σκεφτείτε ένα όμορφο περιδέραιο ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που να μυρίζουν όπως το αγαπημένο σας άρωμα. Αφού το δοκίμασα, έχω να πω πως όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δουλεύει και είναι και τέλειο (και φυσικά, πρωτότυπο) σαν ιδέα!
Το how-to της όλης υπόθεσης: Διαλέγετε κόσμημα, διαλέγετε άρωμα, ανοίγετε το κόσμημα και βάζετε μέσα την αρωματική πέτρα (σε σχήμα διαμαντιού, παρακαλώ).
Το άρωμα αυτό διαρκεί για ένα μήνα περίπου αφού ανοιχτεί, αλλά τις μέρες που δε θα το φοράτε, μπορείτε να το βάζετε μέσα στο (υπέροχο) βαζάκι που περιλαμβάνεται στο σετ για να μη ξεθυμαίνει. (κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τρία ανταλλακτικά).Τέλειο; Δεν ξέρω για σας, εμένα πάντως όπως καταλαβαίνετε, μ'άρεσε πολύ.
Το άρωμα που επέλεξα είναι το White Diamonds της Elizabeth Taylor, το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει Ελλάδα, αλλά αν σας δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσετε, κάντε το. Εκτός του ότι έχει πολύ ωραία συσκευασία, είναι ένα πολύ θηλυκό και κλασσικό άρωμα.
Το άρωμα μυρίζει αρκετά έντονα, σαν να το έχετε βάλει κανονικά πάνω σας, και φυσικά το γεγονός ότι δε χρειάζεται να το ανανεώνετε κατά τη διάρκεια της μέρας, κάνει την όλη Perfumed Jewelry ιδέα μοναδική!
 Στο site μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κοσμήματα αλλά και αρώματα, ενώ αν το άρωμα που θέλετε δεν υπάρχει στην ήδη υπάρχουσα λίστα, μπορείτε να το ζητήσετε.

Περιμένω τα σχόλιά σας και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

14 σχόλια:

  1. Tι ωραία ιδέα!Η πρώτη μου σκέψη ήταν "Μα που στο καλό,το ανακάλυψε αυτό;" xαχα!
    Μαριάννα μόλις έκανα και εγώ ένα blog για να το συνδέσω με την ήδη υπάρχουσα σελίδα fb.Θα χαρώ πολύ να γίνεις και εσύ μέλος του.
    http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/.
    Φιλιά,
    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πού τα βρίσκεις;; Ακούγεται (και φαίνεται!) υπέροχο. Εγώ έχω ένα κοσμηματάκι-τουρτίτσα που μυρίζει σοκολάτα και το λατρεύω, πόσο μάλλον όταν μπορείς να διαλέξεις όποιο άρωμα θέλεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι είχα ένα κομπιουτεράκι - σοκολάτα που μύριζε σοκολάτα. Είμαστε πολύ cool άτομα (σηκώνω αντίχειρα).

      Διαγραφή
  3. Πραγματικα την ιδια απορια εχω και εγω, που πας και τα βρισκεις ολα αυτα τα ομορφα πραγματακια χαχα τελεια ιδεα παω να χαζεψω +_+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!! Είναι πολύ γνωστό site, και λογικό - πολύ πρωτότυπα τα κοσμήματά τους!

      Διαγραφή
  4. Ααααααααααα είναι τέλειο!!! Θα το ψάξω σίγουρα... αλήθεια όμως δεν υπάρχει περίπτωση οι ουσίες που περιέχει το άρωμα να χαλάσουν το κόσμημα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω. Μέχρι τώρα μια χαρά αντέχει. Εξάλλου είναι φτιαγμένα για να φοριούνται μαζί μωρέ, δε πιστεύω να χαλάσει. (σημείωση: το άρωμα είναι το αυθεντικό, και το κολιέ επιχρυσωμένο).

      Διαγραφή
  5. Ρε τι ωραία ιδέα! Γελάω με τα σχόλια "που πας και τα βρίσκεις" :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία ιδέα! :D
    Μα πού τα ανακαλύπτεις βρε παιδί μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες!!! Πού τα βρίσκεις? :) Χιχι!! Πάντως είναι πανέμορφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή