Σελίδες

The Audrey dress

Η ταινία "Breakfast at Tiffany's" έχει αφήσει εποχή στυλιστικά, αυτό είναι γεγονός. Εξ'ου και τα αποκαλούμενα "Audrey" φορέματα. Αυτού του στυλ τα φορέματα λοιπόν, θεωρώ πως είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Ανάλογα με το ύφασμά τους, μπορούν να φορεθούν είτε καθημερινά, είτε κάπου πιο καλά.
Το δικό μου αγαπημένο Audrey φόρεμα για κάθε μέρα, είναι το Ivy League Dress από Lindy Bop, το οποίο φορεμένο μαζί με την ανάλογη μαύρη ζώνη, τονίζει πολύ όμορφα τη μέση. Βαμβακερό και με retro tartan σχέδιο, φοριέται απ'το πρωί ως το βράδυ (με μία μαύρη ζακέτα, ιδανικά) και ειδικά για την εποχή του φθινοπώρου, είναι η τέλεια επιλογή.
Τα κοσμήματα κάνουν πάντα τη διαφορά, οπότε όσον αφορά αυτά, πιστεύω πως οι πέρλες είναι μία πολύ καλή επιλογή - κάτι ήξερε η Audrey. Στην καθημερινότητά μου προτιμώ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και κάποιο δαχτυλίδι.
Τέλος, τα παπούτσια που επιλέγω είναι τα κλασσικά μαύρα kitten heels, μπορείτε όμως να συνοδεύσετε ένα τέτοιο φόρεμα και με απλές μπαλαρίνες - μυτερές κατά προτίμηση.

Φόρεμα: Bitter Root Vintage
Παπούτσια: H&M
Σκουλαρίκια: Purepearls

10 σχόλια:

  1. Νομίζω πως είναι από τα πιο ωραία σε κόψιμο φορέματα που έχεις βάλει <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου πάνε πολύ αυτού του είδους τα φορέματα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφο φορεμα σου παει πολυ, κουκλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο εχω πει οτι λατρευω το στυλ σου, ετσι? σου παει τοσο μα τοσο πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντέπυ μου, σ'ευχαριστώ πολύ! (κάλλιο αργά παρά ποτέ η απάντηση :P)

      Διαγραφή