Σελίδες

Pearls are always appropriate.

Συνθέτουν τα πιο κλασσικά είδη κοσμημάτων, ενώ είναι συνυφασμένες με τη διαχρονική κομψότητα. Οι πέρλες, είναι για μένα απ'τα πιο απαραίτητα κοσμήματα για μία γυναίκα, νεαρή ή όχι.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι Grace Kelly, Coco Chanel, Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe και πολλές άλλες γυναίκες που έχουν μείνει στην ιστορία για το στυλ τους, λάτρευαν τα μαργαριτάρια. Όπως είχε πει κι η Coco, "A woman needs ropes, and ropes of pearls".
Φορεμένα σε σκουλαρίκια, προσδίδουν αυτή τη διακριτική πινελιά κομψότητας που κάνει τη διαφορά, ενώ σαν κολιέ ή δαχτυλίδια, ολοκληρώνουν μια πιο σοβαρή εμφάνιση, ή ακόμα και ένα sporty chic look. Αν δυσκολεύεστε να εντάξετε το κλασσικό μαργαριταρένιο κολιέ στην καθημερινότητά σας, σίγουρα μπορείτε να κάνετε μία καλή αρχή με ένα κλασσικό ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Είναι αρκετά διακριτικά, και όμως πάντα κάνουν την εμφάνιση μιας γυναίκας πιο ξεχωριστή.
Κολιέ & σκουλαρίκια, Pure Pearls.

Εσείς ποιο κόσμημα θεωρείτε πως δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα;
Αφήστε μου τα σχόλιά σας και θα τα πούμε σύντομα σε νέο post!

14 σχόλια:

  1. Πόσο μου αρέσουν τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια! Τόσο διακριτικά και όμως μπορούν να αλλάξουν μια ολόκληρη εμφάνιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν αποχωρίζομαι τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια, καθημερινά προτιμώ τα πιο μικρά ενω για εξω συνήθως πιο μεγάλα σε μέγεθος :) Φιλιά και καλό μηνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ νομίζω πως τα μεγάλα δε μου πάνε τελικά, οπότε φοράω μόνο μικρά πλέον. Και τα μεγάλα όμως έχουν άλλη χάρη. Καλό μήνα και σε σένα!

      Διαγραφή
  3. Λατρεύω τα μαργαριτάρια! Σε κάνουν να δείχνεις τόσο κομψή και φινετσάτη! Τα φόρεσα και στην ορκωμοσία μου που έγινε τον Οκτώβριο του 2014!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λατρευω και πως να το κανουμε ειναι η πετρα του ζωδιου μου :P προτιμω τα μικρα σκουλαρικια τα φοραω non stop καθε μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μου άρεζαν παλιά οι πέρλες πολύ, αλλά τώρα τελευταία -ειδικά τα σκουλαρίκια- τα βρίσκω πολύ σικ. Όπως είπες μπορούν να συνοδέψουν πολλά looks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου πάνε πολύ οι πέρλες Μαριαννάκι μου! :) Εμένα πάλι όχι χαχαχα, δεν είναι καθόλου του στυλ μου! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι! Αν και δε νομίζω ότι δε σου πάνε οι πέρλες, πιστεύω σε όλες πάνε :P

      Διαγραφή
  7. Amazing! You write so interesting posts and make very beautiful photos! Like your blog!

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή