Σελίδες

SWAROVSKI: Best of "Crystal Gardens"

Η SWAROVSKI είναι η αγαπημένη μου εταιρεία κοσμημάτων, εδώ και αρκετά χρόνια - συγκεκριμένα από τότε που άρχισα να φοράω και να αγοράζω κοσμήματα. 
Όταν πριν από κάποιους μήνες λοιπόν με κάλεσαν στο event της παρουσίασης της νέας τους συλλογής, χάρηκα πολύ (ΠΑΡΑ πολύ, για την ακρίβεια). Γιατί εντάξει, το να είσαι blogger και να συνεργάζεσαι με κάποιες εταιρείες ναι, είναι ωραίο, αλλά όταν αρχίζεις και συνεργάζεσαι με εταιρείες που πάντα λάτρευες, ε - αυτό είναι το καλύτερο.
Κολιέ: SWAROVSKI Corol Necklace
Η συλλογή της εταιρείας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015 ονομάζεται Crystal Gardens και είναι μία απ'τις πιο ονειρικές έως τώρα. Στα κομμάτια της κυριαρχούν οι αποχρώσεις του ροζ και του τιρκουάζ, ενώ όσον αφορά τα σχέδια, θα βρείτε πολλές επιλογές τόσο σε εντυπωσιακά statement κοσμήματα, όσο και σε πιο διακριτικά και καθημερινά.

Το αγαπημένο μου είδος κοσμήματος είναι τα δαχτυλίδια, και η SWAROVSKI πάντα καταφέρνει και δημιουργεί τα πιο όμορφα. Απ'τη νέα collection, τρία ήταν αυτά που μου τράβηξαν την προσοχή:
Attract Light Square Ring
Christie Ring Set
Το αγαπημένο μου είναι το πρώτο, αλλά και πάλι δεν μπορώ να διαλέξω μόνο ένα - ειδικά όταν το σετ δαχτυλιδιών μου δίνει την επιλογή να φορέσω και ξεχωριστά το κάθε δαχτυλίδι, επιλέγοντας το χρώμα που θέλω κάθε φορά.
Creativity Ring
Και μιας και πρότινος σας μίλησα για τις αποχρώσεις του τιρκουάζ που διέκριναν τη συλλογή, δε γινόταν να μη σας δείξω το παρακάτω κολιέ, το οποίο θεωρώ πως είναι και το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι. Οι αποχρώσεις των λίθων δένουν υπέροχα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα statement κολιέ για το καλοκαίρι, σίγουρα θα επέλεγα αυτό. Δίκαια νομίζω.

Η SWAROVSKI βέβαια δεν έχει μόνο κοσμήματα και ας είμαι ειλικρινής, δε θα μ'άρεσε να έχει μόνο κοσμήματα (γιατί να χρησιμοποιείς τους λίθους αυτούς μόνο στα κοσμήματα, όταν θα μπορούσες να φτιάξεις τόσα άλλα όμορφα πράγματα χρησιμοποιώντας τους;). Πέραν των κοσμημάτων λοιπόν, το ενδιαφέρον μου κέντρισαν τα τρία αξεσουάρ που θα δείτε παρακάτω:
New Heart Key Ring
Betty Romantic Key Ring
Glam Rock Grey Flap Card Holder
Ένα μπρελόκ και μία θήκη καρτών είναι δύο αντικείμενα που έχω μαζί μου καθημερινά, και θέλω να είναι όμορφα κι ευπαρουσίαστα. Τα συγκεκριμένα είναι από μόνα τους μικρά στολίδια, και αποτελούν ιδανικές επιλογές για δώρα αγαπημένων προσώπων. Σίγουρα αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά στην επόμενη βόλτα σας στη SWAROVSKI!

Αυτές λοιπόν ήταν οι top επιλογές μου. Κοσμήματα για κάθε ώρα και περίσταση, και μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη καθημερινότητά μας λίγο πιο λαμπερή.
Εσείς ποιο κομμάτι ξεχωρίσατε;
Περιμένω τις εντυπώσεις σας!
xx

Glam Rock Grey Flap Card Holder

Glam Rock Grey Flap Card Holder

Glam Rock Grey Flap Card Holde

Glam Rock Grey Flap Card Holder

Glam Rock Grey Flap Card Holder

21 σχόλια:

  1. Υπέροχα όλα..... τα δαχτλίδια τα λάτρεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ξέρω ότι το πρώτο πρέπει να γίνει δικό μου. Η το σετ, έστω.

      Διαγραφή
  2. Το τετράγωνο δαχτυλίδι είναι υπέροχο! Αν και θα φοβόμουν ένα τέτοιο σχέδιο, προτιμώ τα πιο λεπτά και μακριά, στο χέρι σου φαίνεται τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο, συνήθως προτιμώ αυτά που έχουν σχήμα διαμαντιού (μακραίνουν και τα δάχτυλα), αλλά το συγκεκριμένο μάλλον ήταν εξαίρεση!

      Διαγραφή
  3. Αγαπημένα τα Swarovski!!!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε το περίμενα αυτό το post καιρό τώρα - ήταν long overdue :P
    Το πρώτο δαχτυλίδι να το πάρεις και να μου το δανείζεις να το φοράω κι εγώ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I was busy promoting them on Instagram :P Είναι φωτογενή τα κοσμήματά τους! Δε μου γλιτώνει το πρώτο!

      Διαγραφή
  5. Τι ομορφα ολα και μενα τα δαχτυλιδια μου αρεσουν πιο πολυ, το σετακι φαινεται υπεροχο, αλλα και εγω το πρωτο πιστευω πως πρεπει να παρεις, αχ φανταστικα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σετάκι έχει τέλεια χρώματα βασικά, και λατρεύω το σχήμα διαμαντιού, αλλά και το πρώτο... μου θυμίζει δαχτυλίδι παραμυθιού (lol!).

      Διαγραφή
  6. Υπέροχα όολα! Αλλά το πρώτο δαχτυλίδι είναι φανταστικό κομμάτι! Πολύ ωραίο ποστ! Φιλάκια!
    http://thebeautymixer.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο φανταστικό και ονειρικό είναι το πρώτο δαχτυλίδι που μας δείχνεις?! :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα δαχτυλίδια είναι υπέροχα!
    Πραγματικά πανέμορφα κι εντυπωσιακά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δε ν μου αρεσουν τα μονοπετρα αλλα τα απλά και τα όμορφα σχεδια
    μπραβο για το ντυσιμο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πρώτο δαχτυλίδι το έχω αλλά φοβάμαι να το φοράω κάθε μέρα και να ακουμπάει στο νερό απορώ πότε θα το χαρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι, τα φοράω κάθε μέρα και δεν παθαίνουν τίποτα! Φόρα το άφοβα - τα σαπούνια και τις κρέμες να αποφεύγεις μόνο όσο μπορείς. Δύο χρόνια φοράω τα ίδια βραχιόλια και δαχτυλίδια κάνοντας και βάρβαρες δουλειές για κοσμήματα, και δεν έχουν πάθει ζημιά. Απόλαυσέ τα!

      Διαγραφή