Σελίδες

Introducing ourhome.gr

Το ourhome είναι ένα ελληνικό site με είδη σπιτιού, και ανήκει στην κατηγορία των sites που θα θέλεις να χαζέψεις μαζί με τη μαμά σου. Έχει τεράστια ποικιλία τόσο σε είδη, όσο και σε εταιρείες. Οι NEF-NEF, Versace, Carven Paris, Palamaiki, DAS Home, Candia Strom, Raxevsky είναι μόνο μερικές απ'αυτές.

Εκεί θα βρεις από το πιο όμορφο σετ πετσέτες διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski, μέχρι αυτή την κουβέρτα που έψαχνες για να μεταμορφώσει το δωμάτιό σου. Η ποικιλία στις τιμές του είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα, και σου επιτρέπει να βρεις μικροδωράκια για κάθε περίπτωση. Κάπως έτσι λοιπόν, το ourhome έχει καταφέρει να γίνει το πρώτο site που μου έρχεται στο μυαλό όταν με ρωτάνε για είδη σπιτιού.

Έτσι όπως κοιτούσα μια μέρα τα προϊόντα του καταστήματος, το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτό το σετ πετσέτες NEF-NEF.
  Εκρού, με δαντελένια λεπτομέρεια και κεντητά λουλούδια σε ροζ απόχρωση - ήταν απλά υπέροχες! Εκτός του ότι θα έδιναν αυτό το κάτι παραπάνω στη διακόσμηση του μπάνιου μου, φαίνονταν τόσο απαλές και απορροφητικές, ό,τι ακριβώς χρειάζομαι για να παρατείνω τη χαλάρωση που μου προσφέρει ένα ντους.
Όταν τις παρέλαβα (μία ή δύο μέρες μετά την παραγγελία αν δε κάνω λάθος), ανακάλυψα ότι μου άρεσαν ακόμη περισσότερο από κοντά. Οι λεπτομέρειές τους ήταν πολύ προσεγμένες και η απαλότητά τους εξαιρετική. Μπορείς νομίζω να δεις και μόνη σου τι εννοώ.
Από το site διάλεξα ακόμη δύο πράγματα, μία ροζ ριγέ πετσέτα θαλάσσης και μία ποδιά για την κουζίνα (αποδείχτηκαν εξίσου τέλειες επιλογές), τα οποία θα δεις σε επόμενα post. Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη τόσο από την εξυπηρέτηση όσο και από τα προϊόντα του ourhome και αν ψάχνεις για είδη σπιτιού, σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις.

Τώρα που το σκέφτομαι, επί τη ευκαιρία, νομίζω πως έχω μία αδυναμία στις πετσέτες και τα σεντόνια/κουβέρτες. Κάθε φορά που βάζω ένα σετ που αγαπώ, νιώθω πως αλλάζει ολόκληρο το δωμάτιο. Εσύ σε ποια κατηγορία ειδών σπιτιού έχεις αδυναμία;
Περιμένω τα σχόλιά σου!
Φιλιά πολλά!
xx

10 σχόλια:

  1. Πολυ όμορφο σχέδιο ενδιαφέρον φαίνεται το site καλή συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Το σχέδιο είναι ακόμα πιο όμορφο από κοντά, άσε!

      Διαγραφή
  2. Δεν ήξερα γι' αυτό το κατάστημα - site! Μπαίνω να κοιτάξω κουβέρτες (you know me) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις εχω κ γω! Ακομη μια συμπτωση. Το συγκεκριμενο καταστημα εχει υπεροχα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πανεμορφα ολα ..! εννοειται και εγω αδυναμια σε πετσετες κουβερτες και σεντονια αλλαζουν ολη σου τν διαθεση και μπαινει χρωμα την ζωη σου.! το συγκεκριμενο ποσο κοστισε ? αμα επιτρέπεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 35 ευρώ (μπορεί και 30). Συμφωνώ, είναι το πιο οικονομικό make-over που μπορείς να κάνεις στο δωμάτιό σου!

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω πολυ για την απαντηση..! :D

      Διαγραφή