Σελίδες

Stay Classy

Αρχές Σεπτέμβρη... Κάτι μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου, ή αλλιώς η εποχή που σχεδόν καμία γυναίκα δεν ξέρει τι να φορέσει. Σωστά; Ε λοιπόν σε αυτό το post θα σου προτείνω μία αγαπημένη μου καθημερινή λύση: τα σκουρόχρωμα midi φορέματα - την ιδανικότερη επιλογή για την ντουλάπα σου αυτή την εποχή.
Κατ'αρχάς, είναι chic και πολύ πρακτικά. Αν έχεις δουλειά γραφείου, ή προσπαθείς να βρεις ένα κλασσικό κομμάτι γι'αυτή την εποχή, here you are. Από τις πρωινές υποχρεώσεις μέχρι ένα απρόοπτο βραδινό δείπνο, με ένα σκούρο midi φόρεμα είσαι πάντα προετοιμασμένη.
Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, οι λύσεις είναι απλές: Οι μαύρες γόβες ή μυτερές μπαλαρίνες με μία μαύρη tote bag αποτελούν μία καλή ασφαλή επιλογή. Όσο για τα κοσμήματα, όσο πιο απλά και κλασσικά, τόσο το καλύτερο. Προσωπικά λατρεύω να συνδυάζω αυτού του στυλ τα φορέματα με ένα σετ πέρλες.

Τέλος, απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου. Είτε είναι χειμώνας, είτε είναι καλοκαίρι, ένα όμορφο ζευγάρι γυαλιά σου είναι απαραίτητο, αφού και σε προστατεύουν και σου δίνουν πόντους στο στυλ.

Φόρεμα: Yes For
Γυαλιά ηλίου: Jeepers Peepers
Κοσμήματα: Pure Pearls

13 σχόλια:

  1. σικ κουκλα βιντατζ χαχα
    να εισαι καλα ομορφη και λαμπερη
    σε περιμενω στο μπλογκ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο φόρεμα, σου πάει πολύ :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιτομή του class Μαριάννα! Λοβ γιου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το φορεμα σου παει πολυ αλλα ειδικα το χρωμα πανω σου δεν υπαρχει, τελειες επιλογες λατρευω το στυλ σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και δεν είναι του στυλ μου, γιατί είμαι πιο casual, οφείλω να ομολογήσω ότι σου ταιριάζει τρελά και το στυλ και το χρώμα του φορέματος! Ειδικά η 1η φωτογραφία είναι ανεπανάληπτη!! Φτου φτου!! Φιλιά Μαριάννα μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σου πω κάτι...έχεις απόλυτο δίκιο! Εγώ προτιμώ σε κάθε εποχή τα midi φορέματα! Είναι και άνετα και chic! Τις περισσότερες φορές τρώω τον κόσμο βέβαια να βρω τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και ωραίου σχεδίου! Αλλά μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει εδώ https://www.notos.gr/brands/esprit/. Πιστεύω θα σου αρέσει θα βρεις υλικό και θα κάνεις και άλλα ωραία άρθρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή