Σελίδες

Rollerlash Mascara Review

Την αδυναμία μου στην They're Real την ξέρεις. Δεν έχανα ευκαιρία να σου μιλήσω γι'αυτήν. Όταν είδα για πρώτη φορά τη Rollerlash, σκέφτηκα πόσο τέλεια φαίνεται. Απ'το όνομα μέχρι τη συσκευασία, ήταν λες και φτιάχτηκε για μένα. Η αμέσως επόμενή μου σκέψη όμως, ήταν ότι αποκλείεται να ξεπερνούσε την They're Real. Ε και εντάξει, να μη σου τα πολυλογώ, την ξεπέρασε.
Με τη συγκεκριμένη μάσκαρα, αποδεικνύεται ότι η Benefit μάλλον έκατσε και άκουσε τα παράπονα του κόσμου για την They're Real (η οποία σκληραίνει πολύ τις βλεφαρίδες και αφαιρείται δύσκολα κατά το ντεμακιγιάζ - κάτι που εμένα προφανώς δε με πτόησε ποτέ, γιατί μου έκανε βλεφαρίδες όντως σαν ψεύτικες).
Η Rollerlash, είναι μία They're Real με πιο όμορφη συσκευασία, που αφαιρείται ευκολότερα, δε σκληραίνει τόσο τις βλεφαρίδες, ενώ τις κάνει και πολύ μακρύτερες. Επίσης, σαν προϊόν δε στεγνώνει γρήγορα όπως η They're Real, οπότε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για ακόμα περισσότερο καιρό.
Οπότε έχω μήκος, όγκο, υπέροχο αποτέλεσμα που διαρκεί καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και όλα αυτά μαζί με μια υπέροχη vintage inspired συσκευασία. Vintageholic approves!

7 σχόλια:

  1. Με κατεστρεψες! Μετα απο αυτη την αναρτηση πρεπει να παω sephora δηλαδη; τοσο καλη;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα αλληλοκαταστρεφόμαστε εδώ μέσα παιδί μου! Ναι, είναι ΤΟΣΟ καλή! Ωστόσο το ανακάλυψα μετά την 3η χρήση, γιατί στην αρχή μου φάνηκε πολύ αραιή η σύστασή της. Αλλά τελικά, διαμάντι.

      Διαγραφή
  2. Και νομίζω από κοντά δείχνουν ακόμα καλύτερες οι βλεφαρίδες! Είμαι ένα βήμα πίσω πάντως εγώ γιατί τώρα δοκιμάζω την they're real χαχαχα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει, στη φωτογραφία έβαλα μία απλή στρώση, από κοντά που με βλέπεις βάζω 3-4.

      Διαγραφή
  3. Την λατρευωωω την αγαπω ειναι απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή