Σελίδες

Arma Pharma: Introduction & Giveaway!

Η Arma Pharma είναι μία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με άκρως καινοτόμα φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα,προσαρμοσμένα στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Ένα απ'αυτά, είναι και η Arma One - The Skin Relief Cream, μία πλούσια ενυδατική κρέμα προστασίας του δέρματος, για πρόσωπο και σώμα.
Η συγκεκριμένη κρέμα είναι ιδανική για χρήση μετά από τατουάζ, αποτρίχωση, laser, peeling, ελαφρά εγκαύματα ηλιοθεραπείας - ό,τι δηλαδή ταλαιπωρεί κι αφυδατώνει την επιδερμίδα.
Όσο για τα συστατικά της, η Arma One μεταξύ άλλων περιέχει πανθενόλη, αλόη, καλέντουλα, χαμομήλι, shea butter, και έλαιο καρύδας. Επιπλέον, με extra SPF 10, έχει και ήπια αντηλιακή προστασία, ενώ δεν είναι λιπαρή.
Ένας από σας λοιπόν, θα έχει και την ευκαιρία να τη δοκιμάσει! Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε εδώ!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα, και είναι ανοιχτός σε όλο τον κόσμο.
Καλή επιτυχία!

3 σχόλια:

  1. Δεν την ήξερα την εταιρεία, αλλά χαίρομαι που την έμαθα τώρα! Είναι και ελληνική και το προϊόν ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Πού τη βρίσκουμε Μαριάννα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή η εταιρεία είναι - αν εξαιρέσεις τη συγκεκριμένη κρέμα - καθαρά φαρμακευτική, πρέπει να πας στο φαρμακοποιό σου και να ζητήσεις να σου την παραγγείλει απευθείας από την εταιρεία. Τα τηλέφωνα της εταιρείας είναι 210 2526910 και 210 2526931!

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλι μου! :) x

      Διαγραφή