Σελίδες

Introducing Vintage Lovers Athens

Το Vintage Lovers είναι ένα ελληνικό online κατάστημα vintage και ρετρό ειδών, που ξεκίνησε την πορεία του το 2012.
Με αφορμή κάποιες εκπλήξεις που σου ετοιμάζουμε σύντομα, στο σημερινό άρθρο σκέφτηκα να σου δείξω μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα που θα βρεις στο site τους!
Ξεκινώντας από τα είδη διακόσμησης, αυτό που αμέσως θα σου κεντρίζει την προσοχή, είναι οι φλοράλ διακοσμητικές βαλίτσες που έχουν - ή αλλιώς η ιδανική λύση για αποθήκευση με στυλ.
Πέρα από τις βαλίτσες όμως, στο Vintage Lovers θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να οργανώσεις το πιο τέλειο tea party, με τα πιο τέλεια φλυτζάνια (και κάπως έτσι το κλασσικό τσάι αποκτά άλλο ενδιαφέρον). Ναι, είναι όλα φλοράλ. Ναι, δε θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.
Και φυσικά, θα ανακαλύψεις μοναδικά vintage κομμάτια για να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου. Δε χρειάζονται πολλά: Με τα σωστά αξεσουάρ μπορείς να μεταμορφώσεις και το πιο απλό σύνολο. Τα δικά μου αγαπημένα είναι η γούνινη ρενάρ του 1940 και το μεταξωτό μαντήλι Michelangelo που φοριέται ακόμα και σαν φόρεμα.
Τέλος, να σου πω ότι τα μεταφορικά τους είναι δωρεάν για όλη την Αθήνα, ενώ κάνουν shipping και σε 17 χώρες του εξωτερικού!

Εσύ, τι απ'όλα ξεχώρισες;

2 σχόλια:

  1. Τι όμορφα βρε συ Μαριάννα!! Ξετρελάθηκα με τις βαλίτσες και τα κουτιά στην αρχή! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή