Σελίδες

The Body Shop Tea Tree Oil Pore Minimizer

Έχοντας μιλήσει ήδη για την tea tree mask εδώ, και ετοιμάζοντας ένα ακόμα review για τον καθαρισμό  προσώπου με tea tree από τα The Body Shop, μπορείτε νομίζω να καταλάβετε το πόσο πολύ μου αρέσει η συγκεκριμένη σειρά. Σ'αυτό το post λοιπόν θα σας μιλήσω για ένα ακόμα προϊόν της σειράς αυτής, το tea tree pore minimizer, ένα primer ουσιαστικά.

Καταρχάς θα ξεκινήσω λέγοντας πως η σειρά αυτή, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό άρωμα, το οποίο ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις. Θυμίζει ευκάλυπτο σε συνδυασμό με μέντα, ένα αρκετά έντονο και δροσιστικό, αναζωογονητικό άρωμα για μένα.


Το pore minimizer υπόσχεται αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του, σμίκρυνση των πόρων, με μακροχρόνια χρήση. Κάτι τέτοιο δεν το έχω διαπιστώσει ακόμα, καθώς ούτε βάφομαι πλήρως κάθε μέρα, ούτε βάζω primer κάθε φορά. Ωστόσο μπορώ να σας πω πως μία προσωρινή σμίκρυνση πόρων την προσφέρει. Αυτό το εφέ μπορεί να μη κρατήσει μέχρι το τέλος της ημέρας, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο απ'ό,τι αν δεν εφαρμόζατε καθόλου primer.

Δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κλασσικό primer, κι αυτό το καταλαβαίνετε κι απ'την πρώτη επαφή σας με το προϊόν: δεν έχει αυτή τη σιλικονάτη, διάφανη υφή, αντιθέτως είναι κιτρινωπό, παχύρρευστο και μοιάζει περισσότερο με κρέμα προσώπου, κάτι που ειλικρινά λάτρεψα. Προσφέρει μία προσωρινή αίσθηση δροσιάς, και θα έλεγα ότι ενυδατώνει κιόλας λίγο το πρόσωπο. Όσον αφορά τη λιπαρότητα, η αλήθεια είναι ότι αν έχετε μεγάλο πρόβλημα, ίσως δεν καταφέρει να την κρατήσει για όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντως το μακιγιάζ σας θα μείνει αναλλοίωτο.

Γενικώς, αν ψάχνετε ένα primer για κανονικό μακιγιάζ, δε θα σας πρότεινα το συγκεκριμένο, καθώς δεν είναι και ακριβώς primer. Προσωπικά θα το κατέτασσα στην κατηγορία skincare, αφού αποτελεί ενός είδους "θεραπεία" για την επιδερμίδα, η οποία όμως μπορεί να εφαρμοστεί και πριν το μακιγιάζ δίνοντάς του μία διάρκεια. Ωστόσο είναι ένα πολύ ωραίο προϊόν, και προσωπικά το χρησιμοποιώ και σκέτο, με λίγη ή και καθόλου πούδρα και το λατρεύω.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Θα το δοκιμάζατε;
Ποια είναι η γνώμη σας;

22 σχόλια:

  1. Θα το προτιμούσα καθώς δεν μου αρέσει καθόλου η σιλικονάτη υφή των άλλων primers (μάλλον μόνο εγώ είμαι έτσι, όσοι ξέρω τη λατρεύουν), προτιμώ να είναι έτσι σαν κρέμα που λες! Τώρα για το άρωμα δεν είμαι σίγουρη, θα πρέπει να το μυρίσω σε πρώτη ευκαιρία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου λέω πάντως, δεν είναι και καθαρά primer. Δηλαδή αν θες να πας κάπου ξέρω γω και να είσαι σίγουρη για το πώς φαίνεται το πρόσωπό σου, μην προτιμήσεις αυτό. Αυτό για μένα είναι καλύτερο για μέσα στο σπίτι ή για απαλά καθημερινά μακιγιάζ, ως "θεραπεία" όπως λέω. Το άρωμα είναι έντονο, πρέπει να σ'αρέσει αρκετά για να το βάλεις.

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πώς σύντομα σκόπευα να το δοκιμάσω γιατί λόγω λιπαρότητας βαρέθηκα να βλέπω πόρους συνέχεια! Βέβαια εγώ θα το χρησιμοποιούσα απλώς σαν κρέμα π.χ. το βράδυ, γιατί ειλικρινά δεν αντέχω τόσο πάστωμα, concealer, bb, πούδρα κτλ κτλ... Πάντως το review σου ήρθε την κατάλληλη στιγμή χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι νομίζω τότε είναι μία καλή αγορά. Μωρέ απ'το καλοκαίρι μου το'χες ζητήσει αλλά δεν ήμουν σίγουρη ακόμα για να κάνω review. Χαίρομαι που σε βοήθησα Μάχη μου!

      Διαγραφή
    2. χαχαχα δεν πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ, βασικά δε θυμόμουν και που σου το είχα ζητήσει αλλά φαντάσου ότι προχθες το έβαλα σε λίστα αγοράς αυτό ή της benefit... Πιστεύω αυτό είναι πιο οικονομικό βέβαια. Θυμάσαι τιμή ωστόσο;

      Διαγραφή
    3. Ναι είναι σίγουρα πιο οικονομικό, αλλά να σου πω της Benefit ίσως είναι καλύτερο από άποψη μακιγιάζ. Βέβαια έχει και μικρότερη ποσότητα νομίζω. Μπορεί όμως να κάνει καλύτερη δουλειά. Του The Body Shop είναι καλύτερο σαν θεραπεία για το σπίτι ή για βάση για πιο πρόχειρα μακιγιάζ. Η τιμή του είναι γύρω στα 10-14 ευρώ αν θυμάμαι καλά!

      Διαγραφή
  3. σκοπευα να το δοκιμασω αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...η μυρωδια αντεχεται?? αν μυριζει οπως το αιθεριο ελαιο τεϊοδεντρου δε νομιζω να την αντεξω για πολυ..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι το είχαν καταθάψει το συγκεκριμένο προϊόν, μάλλον επειδή όλες περίμεναν να λειτουργήσει ως επαγγελματικό primer. Δεν είναι όμως ακριβώς αυτό, οπότε λογικό να μην τους αρέσει. Εμένα μ'αρέσει πολύ πάντως. Το αιθέριο έλαιο δεν το θυμάμαι, πολύ πιθανό να μυρίζει έτσι, είναι πολύ έντονη μυρωδιά, εγώ τη λατρεύω πάντως υπό νορμάλ συνθήκες (εκτός αν π.χ. ζαλίζομαι ή κάτι τέτοιο, τότε όλα με πειράζουν).

      Διαγραφή
  4. είχε τύχει πέρισυ να μου δώσουν ένα δειγματάκι. Χμ. είμαι από αυτές που η μυρωδιά του δεν άρεσε καθόλου! Στην αρχή είχα παρατηρήσει μείωση των πόρων αλλά τι να σου πω! Μήπως είναι όλα στο μυαλό μας? :ρ άμα δεν μας έλεγαν τι κάνει δεν θα το παρατηρούσαμε καν! Ωστόσο μπορώ να πω πως μου είχε περιορίσει κάπως τη λιπαρότητα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, στο θέμα των πόρων όντως κάνει δουλειά, απλά όπως είπα, προσωρινά. Σε μένα που έχω αρκετά εμφανείς πόρους η διαφορά είναι αισθητή. Το χειμώνα δεν έχω πρόβλημα, το καλοκαίρι όμως δεν κατάφερε να μου κρατήσει τη λιπαρότητα καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας, τι να σου πω, είμαι και αρκετά λιπαρή εγώ.

      Διαγραφή
  5. και εγώ το δοκίμασα απο δείγμα και μπορώ να πω ενω αντέχω γενικά τις μυρωδιές αυτή δεν μου άρεσε ιδιαίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι αρκετά δυνατή και ιδιαίτερη, εμένα όμως μου θυμίζει φρεσκάδα και μ'αρέσει!

      Διαγραφή
  6. Το είχα δει και σκεφτόμουν να το αγοράσω κάποια στιγμή, αλλά με μπέρδεψες λίγο... Εγώ primer δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ και αν τελικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή με την εφαρμογή μια στο τόσο, τι νόημα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα προϊόντα που υπόσχονται αλλαγές θέλουν τακτική εφαρμογή, όπως αυτά κατά της κυτταρίτιδας ας πούμε. Τώρα αν εγώ τα φοράω μία φορά το μήνα τι να μου κάνουν; Το ίδιο συμβαίνει και με το συγκεκριμένο primer. Όπως λέω, είναι ναι μεν καλό σαν βάση μακιγιάζ, αλλά μοιάζει περισσότερο με κρέμα παρά με επαγγελματικό primer. Αν θες το τέλειο αποτέλεσμα να προτιμήσεις ένα κλασσικό primer, αυτό είναι περισσότερο ένα καταπραϋντικό, δροσιστικό προϊόν που προετοιμάζει την επιδερμίδα για μακιγιάζ, μειώνει προσωρινά τους πόρους και βοηθάει σε θέματα όπως η ακμή. Γι'αυτό και το θεωρώ αξιόλογο σαν προϊόν. Ελπίζω να σε βοήθησα!

      Διαγραφή
  7. Το έχω δοκιμάσει από ένα δειγματάκι που μου είχαν δώσει! Δεν ξέρω αν μου άρεσε πολύ. Μου άρεσε αλλά δεν τρελάθηκα αλλά μπορεί και να το αγόραζα σε full size... Ουφ δεν ξέρω! χαχα Πάντως μπορεί αν το χρησιμοποιούσα καθημερινά να είχα ένα θέμα με την μυρωδιά. Στην μάσκα δεν με ενοχλούσε αλλά αν το μύριζα συνέχεια δεν νομίζω να μου άρεσε ! :)
    Πολύ ωραίο πάντως το ποστ σου! :D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε το μυρίζεις συνέχεια, χάνεται η μυρωδιά, αλλά αν δε σ'αρέσει δεν είναι καλή επιλογή σίγουρα. Είναι σειρά για λίγους τελικά χαχαχα!

      Διαγραφή
  8. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ primer αν και νομίζω το συγκεκριμένο ούτε η εταιρία το χαρακτήριζε ως primer. Εδώ και καιρό θέλω να το δοκιμάσω..που θα μου πάει θα το αγοράσω κάποτε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ακριβώς, δεν είναι primer 100%. Χαχαχα, αν βρω κάποιο δείγμα σπίτι μου θα στο φέρω την επόμενη φορά!

      Διαγραφή
  9. Δεν το χω δοκιμασει, αλλα με τρομαζει αυτο που λες για το αρωμα του χεχε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αρέσει σε πολλές, γιατί είναι έντονο, αλλά εμένα μ'αρέσει. Πήγαινε να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις!

      Διαγραφή
  10. Έχω δοκιμάσει όλα τα προϊόντα από τη συγκεκριμένη σειρά, εκτός από το συγκεκριμένο!
    Τα Body Shop στην πόλη μου δυστυχώς έκλεισαν, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το αγοράσω, καθώς όλη η σειρά κάνει καλό και στην ακμή, την ηρεμεί απίστευτα!
    Πολύ ωραίο το review σου :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ακμή για να ξέρω, αλλά σε μερικά σπυράκια που βγάζω, κάνει δουλειά! Σ'ευχαριστώ πολύ Μάρω μου!

      Διαγραφή