Σελίδες

Pre-Order Online από τα Duty Free Shops!

Ένας απ'τους λόγους που λατρεύω τα ταξίδια, είναι τα ψώνια, και συγκεκριμένα αυτή η κενή ώρα πριν μπω στο αεροπλάνο, που την ξοδεύω χαζεύοντας στα Duty Free. Βέβαια, δεν είναι λίγες και οι φορές που νιώθω πως όση ώρα και να κάτσω δε μου φτάνει. Αν όλο αυτό σας θυμίζει κάτι, σας έχω καλά νέα:
Στα Duty Free Shops, τον απόλυτο must-visit προορισμό πριν από κάθε ταξίδι, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας online γλιτώνοντας σημαντικό χρόνο στο αεροδρόμιο!
Η διαδικασία είναι απλή: Αφού προ παραγγείλετε online μέσω της ιστοσελίδας DutyFreeShops.gr, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας την ημέρα της αναχώρησής σας από συγκεκριμένα σημεία εντός και εκτός Schengen του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η Hellenic Duty Free Shops προσφέρει μεγάλη ποικιλία από καλλυντικά, ρολόγια, κοσμήματα, αρώματα, σοκολάτες, αλκοολούχα και προϊόντα Hellenic Gourmet σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!
P.S. Αν αγαπάτε τα travel size προϊόντα, θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα σετάκια καλλυντικών!

8 σχόλια:

  1. Ωωω τελειο, οντως και εγω αγχωνομαι και δεν μπορω με τιποτα να ψωνιζω μεσα στο αγχος , σιγουρα αμα ξανα ταξιδεψω θα το τσεκαρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο, θέλω να το απολαύσω ρε παιδί μου. Ενώ τώρα αγοράζω τα πολλά απ'το internet και μετά χαζεύω όσο θέλω :P

      Διαγραφή
  2. Ντάξει, με έσωσες. Δεν κάνω πλάκα, έχω θέμα γιατί πάντα αργώ-βαριέμαι άπειρα να φτιάξω βαλίτσα και το αφήνω για τελευταία στιγμή-με αποτέλεσμα να τρέχω κυριολεκτικά μέχρι την πύλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Story of my life. Μόνο στις πτήσεις εξωτερικού πάω λίγο πιο προετοιμασμένη.

      Διαγραφή
  3. Τα travel size προϊόντα είναι πολύ βολικά για τα ταξίδια & μ' αρέσουν γι' αυτό το λόγο... Είμαι καινούρια blogger θα χαρώ πολύ αν ρίξεις μια ματιά... http://www.stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως! Ευχαριστώ για το link, θα το δω με την πρώτη ευκαιρία!

      Διαγραφή
  4. θα χαρώ να γίνεις μέλος στο Blog Μου μπορεί να δεις κάτι που να σε ενδιαφέρει ή που δεν γνώριζες πρίν

    ΑπάντησηΔιαγραφή