Σελίδες

Nivea products review!

Η Nivea είναι μία εταιρεία που εμπιστεύομαι και αγαπώ. Η τεράστια πορεία της στον χρόνο και η αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, την καθιστούν το #1 go-to drugstore brand κάθε φορά που χρειάζομαι ένα νέο προϊόν περιποίησης.
Τον τελευταίο καιρό λοιπόν δοκίμασα τρία νέα προϊόντα της, και στο σημερινό post θα σου μιλήσω γι'αυτά!
Θα ξεκινήσω με το Nourishing Body Milk, ένα γαλάκτωμα σώματος με την κλασσική μυρωδιά Nivea, σε συσκευασία των 400 ml με αντλία. Περιέχει αμυγδαλέλαιο και απευθύνεται σε ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες. Είναι πολύ ενυδατικό σαν προϊόν, αλλά και αρκετά λιπαρό, οπότε θα στο πρότεινα μόνο εάν έχεις όντως ξηρή επιδερμίδα ή θέλεις στοχευμένη extra ενυδάτωση. Λόγω της αντλίας, προσωπικά το βρίσκω πολύ πρακτικό για όλες τις ώρες: Το αφήνω στο λουτρό και κάθε φορά που κάνω ντους ή πλένω τα χέρια μου, το χρησιμοποιώ. Το στάδιο της ενυδάτωσης είναι άκρως απαραίτητο για την καλή κατάσταση της επιδερμίδας, και μ'αυτό τον τρόπο δεν το παραλείπω ποτέ.

Όσο κι αν μ'αρέσει η κλασσική μυρωδιά Nivea βέβαια, ομολογώ ότι αυτά που με κέρδισαν ήταν τα προϊόντα με Cocoa Butter και Βιταμίνη Ε (μόλις τα μυρίσεις, θα καταλάβεις γιατί). Αυτά που δοκίμασα ήταν η κρέμα και το γαλάκτωμα σώματος. Και τα δύο προσφέρουν την ενυδάτωση που θέλω, ενώ αφήνουν μία διακριτική μυρωδιά γλυκιάς φρεσκάδας στην επιδερμίδα μου, που διαρκεί. Δεν μπορώ να σου πω ότι ξεχώρισα κάποιο απ'τα δύο, μιας και μου άρεσαν εξίσου, οπότε αν σκοπεύεις να δοκιμάσεις κάποιο, διάλεξε με βάση το ποια υφή προτιμάς (λεπτή ή παχύρρευστη).
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο; Περιμένω τη γνώμη σου!
Φιλιά πολλά και θα τα πούμε πολύ σύντομα σε νέο post!

1 σχόλιο: